Műsorújság
RTL Most

Ausztriába készülnek az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai

Az ÉNB sztárjai hamarosan ismét felcsatolják a síbakancsot! Ennek alkalmából pedig egy nemes célra hívták fel a figyelmet!

A III. kerületben a Kolosy téren található mohafalnál tűntek fel az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai, akik a levegő tisztaságában fontos szerepet játszó mohák meglocsolásával már a sorozat ausztriai forgatására készültek.

 


"Ezen a télen is elmegyünk pár napra az osztrák Alpokba, amit már nagyon várok. Tavaly Obertauernben voltunk, ahol két teljes napot tudtam síelni, de ennyi azt hiszem járt is nekem." - mondta Bécy.
 

Bori viszont még kezdőcipőben jár a téli sportot illetően:

"Én egyáltalán nem tudok síelni. Kicsit tartok is a dologtól, de a többiek, akik már voltak Obertauernben, azt mesélték, hogy hihetetlen élmény lesz a szikrázó napsütésben a hófödte csúcsok alatt siklani. Már ha lesz hozzá elég bátorságom...."

 


Roland, aki A Konyhafőnök VIP-ben is megmutatta már tudását, kissé bizonytalan a dolgot illetően:

 "10 évvel ezelőtt síeltem utoljára. Nem tudom most hogy fog menni. Ha a pályák ördöge nem is én leszek, azért remélem, hogy a konyhában sikerül majd egy-két osztrák specialitás készítésének titkát ellesni."

 "Engem igazából nem érdekelnek a többiek. Én száguldozni fogok a havas lejtőkön, maximum nevetek a többieken, ha ők elesnek." - fejezte be szokásos stílusában Bécy.

Lesd meg te is a CelebKlub videóját:

 

Legnézettebb videók