Celebklub

Nem fogod elhinni, hogy ki kért először kölcsön a Survivor győztesétől!

rtl.hurtl.hu

2017. október 16. 14:00

Pénteken lezajlott a Survivor döntője, és kiderült, hogy Iliász nyerte a 20 millió forintos fődíjat. A ValóVilág egykori játékosa pedig máris bepróbálkozott a túlélőshow győztesénél, hátha neki is csurran-cseppen egy kis pénz...

Miután kiderült, hogy Iliász a 2017-es Survivor győztese, a ValóVilág powered by Big Brother nyertese, Soma is megosztott az Instagram oldalán egy közös képet a túlélővel. A reality-sztár a képhez írt posztszövegben nem győzött gratulálni a Survivor győztesének, akinek Soma szerint "jól áll a pénz".
 

 

A post shared by Farkas Soma / VV Soma (@frks22) on


VV Vivinek sem kellett több, azonnal írt egy vicces kommentet a fotó alá, amiben pénzt kér kölcsön az újdonsült milliomostól:

"Egy ezrest adjatok már kölcsön"

Bármennyire is viccnek szánta Vivien a hozzászólást, nem ez az első alkalom, hogy pénzt kuncsorog másoktól: amikor Soma megnyerte a valóságshow-t, félmillió forintot kellett fizetnie a lánynak egy meggondolatlan kijelentés miatt. A szőke lány akkor azt mondta, hogy a tartozásait szeretné rendezni a pénzből, Soma azonban utólag elárulta, hogy Vivi ruhákra költötte el a többszázezer forintot.

A VV győztese azonban nem csak Vivinek tett ígéretet, VV Gina is félmillió forinttal lett gazdagabb a srácnak hála. A fekete hajú szépség épp akkor költözött albérletbe, így jól jött neki egy kis plusz pénz.

Nézd meg, hogyan hálálkodtak a lányok Somának:


Vajon most mire kellett a pénz Vivinek?

Forrás: Instagram

#Celebklub#rtl#RTL Klub#Survivor#ValóVilág#iliász#soma#kölcsön#pénz#20 millió#forint

Címlapról ajánljuk