Celebklub

Újra együtt a Konyhafőnök VIP zsűrije!

rtl.hurtl.hu

2017. október 11. 11:39

Október 16-án indul a gasztroreality második évada, és úgy tűnik, a zsűri máris készül a nagy napra, hiszen újra összeültek egy kicsit. Most viszont nem zsűriztek, csak átadták magukat az élvezeteknek.

 

A post shared by Fördős Zé (@fordos_ze) on


Nemrég ért véget az RTLII-n a Konyhafőnök Junior második évada, ahol Kökény Anita lehetett a legboldogabb, hiszen ő nyerte el a főnyereményt. A zsűri végig segítette és tanította a gyerekeket, persze a kihívásokkal teli komoly pillanatok mellett maradt idő a lazításra is: a zsűritagok többször is bebizonyították, köztük tényleg jól működik a kémia.

Ezt persze régóta tudjuk, hiszen már a Konyhafőnök negyedik évada óta figyelhetjük mennyire élvezik egymást társasáságát az ítészek, amihez csak hozzátett, hogy időnként vicces jelmezekbe bújtak a gyerekek kedvéért, sőt még cupcake-krémben is megmártóztak!

Most viszont már minden a felnőttekről, a hírességekről szól, hiszen jövő hét hétfőn indul a Konyhafőnök VIP második évada! A hétköznaponként 18:00-kor jelentkező versenyben most újra közismert emberek mérik össze a gasztrotudásukat, és már ki is derült, kik versenyeznek majd az első héten.

Rozina, Zé és Ákos azonban nemcsak a Konyhafőnök konyhájában szereti együtt tölteni az idejét, hiszen ha tehetik, találkoznak. Így esett ez most is: újra tányért és finom ételeket ragadtak, azonban most zsűrizés helyett a puszta falatozásra és egymásra koncentráltak.

Nézzétek csak:

„Ezen a felvételen épp vietnámi kaját nyomatunk és jól érezzük magunkat! Ti is jót vacsiztok?” – írta a kép mellé Fördős Zé.
 

 

A post shared by Rozina Wossala (@rozinawossala) on


Persze, nem ő volt az egyetlen, aki megemlékezett a jó hangulatú vacsizásról, Rozina a következőt írta ki:

„Nem zsűrizünk, eszünk! Zsűrizni majd hétfőtől fogunk a VIP2 -ben. ❤”


Ti is várjátok már az új évadot? Itt bele is nézhettek, milyen kalandos feladatok várnak a versenyzőkre:

#Celebklub#rtl#RTL Klub#A Konyhafőnök VIP#wossala rozina#sárközi ákos#fördős zé#vacsora#zsűri

Címlapról ajánljuk