Celebklub

Mindenki kiakadt: Channing Tatum túl pikáns képeket csinált feleségéről?

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 20. 11:59

A színész imádja élete párját, és ezt szereti képekkel is kifejezni. Rendszeresen készít intim és szexi fotósorozatokat Jennáról, most viszont sikerült felhúzniuk pár követőjüket.

A pár lassan már 11 éve szereti egymást, aminek egy közös kislány lett a gyümölcse. Elnézve őket a nyilvános rendezvényeken és a közösségi oldalaikon, még mindig odáig vannak egymásért. Legutóbb Londonban jelentek meg együtt a Kingsman 2 premierjén, ahol úgy néztek ki, mintha a második esküvőjükre érkeztek volna.


A vörös szőnyeges képek mellett azonban sokkal izgalmasabb volt, amikor a hotelszobájukban készülődtek az eseményre. Ezt kihasználva, Channing azonnal kamerát ragadott, és szexi képeket készített, a még mindig gyönyörű feleségéről.

Ezek közül Jenna több képet is megosztott az Instagram oldalán:

 

A post shared by Jenna Dewan Tatum (@jennadewan) on


Azonban nem tartott sokáig az öröm, hiszen sok kommentelője felháborodva írogatott a fotók alá: kiakadtak, hogy egy anyuka, hogyan engedheti meg magának, hogy ennyire pikáns képeket osszon meg a világhálón.

„Milyen üzenetet akar átadni ezzel a kislányának?”

„Nem túl dicséretes ez egy intelligens nőtől. Jól nézel ki, de nem arra kellene tanítani a fiatal lányokat, hogy ilyen szexuális fotókkal hívják fel magukra a figyelmet az Instagramon!”
 

 

A post shared by Jenna Dewan Tatum (@jennadewan) on


Természetesen voltak olyan követői is, akik megvédték a színésznőt, azt hangoztatva, hogy az anyukák is megengedhetik maguknak, hogy felvállalják önmagukat mindenki előtt.

Jennát azonban egy pillanatig sem kell félteni, hiszen nem sokkal a támadások után az alábbi szöveget posztolta ki:

„Megmondhatod, hogy kik az igazán erős nők. Ők azok, akik építik egymást, ahelyett, hogy lehúznák a másikat.”


A kép mellé pedig csak ennyit írt:

„Ezt minden erős nőnek üzenem. Lehet, hogy mi vagyunk azok, ismerjük őket, mi neveljük őket. Emelkedjünk felül az ítélkezéseken és szeressétek egymást.”

Abban pedig biztosak lehetünk, hogy férje, Channing is kiáll mellette. Sőt, az sem lepne meg minket, ha a színész csak azért is újabb szexi képeket lőne Jennáról.

#Celebklub#rtl#RTL Klub#channing tatum#jenna dewan-tatum#szexi#fotók#instagram

Címlapról ajánljuk