Műsorújság
RTL Most

Itt a Kingsman: A Golden Circle előzetes! - Az ügynökök sztárokkal keményítettek be!

Az újhullámos titkos szolgálatos sztori, amiben kamasz ügynökök mentik meg a világot, már a második bevetésére készül, a beharangozót látva pedig nagy esély van rá, hogy nem is az utolsóra, akkora durranásnak tűnik!

A Kingsman: A titkos szolgálat című filmből megtudhattuk, hogy hogyan működik a független nemzetközi hírszerző ügynökség, amely a legmagasabb szintű diszkrécióval büszkélkedhet, és aminek legfőbb célja, hogy megőrizze a világ biztonságát.

Nos, a Kingsman: A Golden Circle című második fejezetben hőseinknek újabb kihívással kell szembesülniük, amikor is a székhelyük megsemmisül, miközben ismét a világ megmentése a tét. Ehhez pedig egy amerikai kémszervezetet hívnak segítségül, így a két elit ügynökség előbb megmérettetik, majd összefog, hogy megmentsék a világot.

A mozit, az első részt is jegyző, Matthew Vaughn rendezte és olyan nagy nevek szerepelnek benne, mint Julianne Moore, Taron Egerton, Mark Strong, Halle Berry, Sir Elton John, Jeff Bridges, Channing Tatum, a sorozatsztár Pedro Pascal és persze a most már biztosan visszatérő Colin Firth!

Kíváncsi vagy, milyen izgalmakat és humoros pillanatokat tartogat az alkotás?

Nézd meg az alábbi előzetest, hogy további információkat tudhass meg!

A Kingsman: A Golden Circle ősztől a mozikban!

Forrás: comingsoon.net
Képek:Instagram.com

Legnézettebb videók