Celebklub

Sárga fecskében hódít az ÉNB sztárja!

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 10. 15:45

Az ÉNB szereplője bevette a Velencei-tavat, elmesélte hogyan hozta magát formába a nyárra, sőt, még vízimentői babérokra is tört.

Mindenki kedvenc Lalija egyszer már körbejárta az ország két legnépszerűbb tavát, akkor a szexi DJ, Kovács Dóri kíséretében. Most viszont egyedül hódított a vízparton, elmondása szerint ugyanis nyáron érzi magát a leginkább elemében. Szerinte a lányok ilyenkor a legszebbek, ő pedig ehhez mérten készült, hogy hódítani tudjon a strandon.

„A testem olyan, hogy megszülettem, és nagyon sokat már nem is kellett ezen formálni.”

Na de ha a teste edzésével nem kellett foglalkoznia, akkor vajon mivel készült az Éjjel-Nappal Budapest szereplője?

Úgy gondolta, ideje követnie David Hasselhoff, vagy újabban Dwayne Johnson és Zac Efron példáját, és ő is beállt a pirosfürdőgatyás vízimentők sorába! Legalábbis addig, amíg ki nem derült, hogy az úszás nem igazán az erőssége Lalinak.

Azért nem kell őt félteni, van ugyanis két olyan vízisport is, amelyekben jeleskedik: a vízparti sörivás és a fagylalt nyalás. Lali persze a szárazföldön is megállja a helyét, ha testmozgásról van szó, az év elején például Istenes Bencével vettek részt egy jótékonysági labdarúgó tornán. A jócselekedetek szintén közel állnak hozzá, pár héttel ezelőtt még barátaival kampányolt a gazdátlan házikedvencek örökbefogadása mellett.

Lalinak egyébként minden nyáron az a terve, hogy összeszedjen annyi pénzt, amiből aztán eltudja vinni a barátait nyaralni. Az, hogy idén hogyan tervezi ezt véghezvinni, kiderül az Éjjel-Nappal Budapestből, illetve a Story Extra riportjából.

#Celebklub#rtl#RTL Klub#énb#Éjjel-Nappal Budapest#énb lali#strand#velencei-tó#fecske#nyár#Baywatch#istenes bence

Címlapról ajánljuk