Műsorújság
RTL Most

Istenes Bence és ÉNB Lali együtt űzték hajtották

Hétvégén Dunaújvárosban rendezték meg a XV. Carissa Cup Országos Kispályás Labdarúgó Jótékonysági Tornát, ahol a két fenegyerek, Istenes Bence és ÉNB Lali is pályára léptek.

A Carissa Kupa az ország egyik leghíresebb és legelismertebb kispályás labdarúgó tornája. Az idén megrendezésre kerülő sportesemény ezúttal a Dunaújvárosi Mentőállomás munkáját támogatta a rendezvény bevételeivel, a rendezvényen pedig a Magyar Művész Válogatott tagjai is résztvettek.

"A kispályás foci torna szervezőinek szándéka, hogy segítsék a mentőszolgálat műszaki állapotának fejlődését, a dolgozók jobb munkakörülményeinek megteremtését és ezzel együtt javíthassák a mentés színvonalát. Reszegi Imre mentőtiszt, a Dunaújvárosi Mentőállomás vezetője elmondta, hogy 2017 márciusában új mentőautót kap az állomás és annak felszerelése, munkába állítása nagyon nagy terhet jelent a szolgálatnak. A mentéshez elengedhetetlenül szükséges LIFEPAK 15 típusú defibrillátor EKG monitorral, az infúziós pumpák és az LSU motoros szívó alapfelszerelése egy rohamkocsinak. Mivel az életmentés egyik legfontosabb részét képezik a szállítási feladatok, ezért döntő fontosságú ennek megszervezése és működtetése. Szinte hihetetlen, hogy Dunaújvárost és az agglomerációt figyelembe véve mintegy 125 000 (!) embert látnak el szükség esetén a Dunaújvárosi Mentőszolgálat munkatársai.

A betegek, sérültek helyszíni ellátása és szállítása különleges szakmai, gyakorlati és műszeres felkészültséget igényel. Mindannyiunk érdeke, hogy a mindennapi helyzetekben munkájuk körülményei, feltételei megfelelő színvonalú és minőségű lehessen. Ebben kíván segíteni ismét az amatőr sportolók és a focisták nagy közössége, valamint a Carissa Kupa. Egy-egy felépült embertársunk vagy éppen egy megmentett kisgyermek mosolya mindannyiunk jó szándékának eredménye lehet. Együtt életeket menthetünk!"- írják a Magyar Művész Válogatott Facebook oldalán

 

A Barátok közt színészei, Hajnal János és Kiss Péter Balázs is bejelentkeztek a foci tornáról...


de nemcsak ők, az RTL Klub műsorvezetője, Istenes Bence és az ÉNB mulatós sztárja, Lali is a MMV színeiben léptek pályára a nemes cél érdekében.

 

Neymar es Lali ???????????? #muveszvalogatott #football #jogabonito

Istenes Bence (@istenesbence) által közzétett fénykép,

 

Forrás: Facebook, Instagram

#együttsikerül #maradjotthon