Celebklub

Kiss Ramóna kockás hasat villantott a Rodeo Drive-on!

rtl.hurtl.hu

2017. július 5. 10:20

Kiss Ramóna június 19-én egy gyűrűs fotóval tudatta a világgal, hogy megkérték a kezét. Azóta Rami túl van az X-Faktor válogatóján, és épp egy kaliforniai nyaraláson piheni ki a nagy hajtást.

Az X-Faktor műsorvezetője szerelmével, Lékai Mátéval nyaral az Egyesült Államokban. Aki követi Rami Insta-oldalát, az nyomon követheti, hogy épp merre jár a turbékoló szerelmespár, ugyanis Rami előszeretettel tölt fel fotókat a közös kiruccanásról.

 

 

Rami járt a San Fransiscóban található Golden Gate hídnál...

... de fotózkodott a Csendes-óceán partján is.

 

 

Az X-Faktor műsorvezetője legutóbb feltöltött fotóján majd kicsattan a boldogságtól. Nem elég, hogy Rami megvillantja irigylésre méltó feszes hasát, de majd kicsattan a boldogságtól a Rodeo Drive tábla mellett pózolva.

Sokan megjegyezték a feltöltött kép alatt, hogy ő az igazi pretty woman, de voltak, akik a sok szatyrot hiányolták a szépség kezéből.

Raminak egyébként kijár a pihenés, hiszen a műsorvezetőnek a júniusi X-Faktor válogató volt az első komoly megmérettetés, de néhány hét múlva folytatódnak a 2017-es X-Faktor forgatásai.


Az X-Faktor vadonatúj műsorvezetője a tehetségkutató első forgatási napján mesélt nekünk az új feladatról, a mentorokról, és arról, hogy az izgatottság ellenére már alig várja, hogy elkezdődjön a hajtás.

 

 

Fotók:Instagram
#Celebklub#RTL Klub#rtl#lékai-kiss ramóna#eljegyzés#california#kalifornia#nyaralás#kiruccanás#lékai máté#vőlegény#menyasszony#X-Faktor#műsorvezető

Címlapról ajánljuk