Celebklub

Pumped Gabo: "Hogyha én csaj lennék..."

rtl.hurtl.hu

2017. június 7. 15:30

A Fókusz elkísérte Pumped Gabot és VV Somát egy fürdőnaci beszerző útra, és ahogy azt tőlük már megszokhattuk, most is megmondták a tutit!

A Daily Mail nemrég kiderítette, hogy a férfiak melyik fürdőruháért rajonganak leginkább. Meglepő eredmény született, ugyanis a férfiak nem a kétrészes fürdőruhákat, hanem a metál árnyalatú egyrészest találták a legvadítóbbnak.


A két fenegyerek, VV Soma és Pumped Gabo nem ért egyet ezzel, ugyanis szerintük divat ide vagy oda, a kétrészes bikini a legjobb választás, pláne, ha a lányok a fenekükből is egy kicsit többet mutatnak.

Pumped Gabo elárulta, hogyha ő csaj lenne, csak tangát venne fel a strandra, vagy még azt se, Soma pedig bevallotta, hogy amikor meglát egy lányt tangás fürdőruhában a strandon, leveri a víz, és rögtön ennie kell egy kis csokit, hogy minél előbb észhez térjen.

 

 

 

Na de lássuk, mit hordjon a strandon az a srác, aki igazán trendi akar lenni!

Akárcsak az eddigi években, idén is a feltűnőbb fazonok hódítanak. 2017-ben nagyon divatosak a neon színek, de a pálmafás, vagy más mintával díszített fürdőnadrágok is trendik hosszúságtól és fazontól függetlenül.

 

 


Amíg Gabo az élénk színeket részesíti előnyben, Soma jobban szereti a mintás darabokat, amiben barátja szerint pont úgy fest, mint egy újdonsült milliomos. Szóba került a fecske is, ami mindkét srác szerint kiment a divatból, bár Gabo bevallotta, hogy neki van egy aranyszínű, de abban maximum otthon feszít. Szerinte ha valaki rajoskodik a strandon, akkor vegyen fel térdig érő fürdőgatyát, de ha csúszdázni megy, akkor válasszon fecskét.

 

 


Na de ennyit a fiukról, lássuk, melyek a 2017-es nyár legdivatosabb fürdőruhái!


Fontos, hogy a nők mindig olyan szettet válasszanak, ami illik az alakjukhoz. A teltebb csajoknak előnyös lehet egy egyberészes fürdőruha, ami fodrokkal van díszítve, vagy egy magasabb derekú alsó, ami elvonja a figyelmet a problémásabb területekről.


A tanga idén nem javasolt, de sok izgalmas bikini van; ilyen például a nude fürdőruha, ami meztelen hatást kelt, de divatosak a harsány, neon színek, az állatminták, és a batikolt darabok is. 

 

 

 

 

 


Szóval hajrá fiúk lányok, ha igazán divatosak akartok lenni, mielőtt fürdőruhát vásároltok, tartsátok szem előtt ezeket a szempontokat!

 
 


Forrás: Facebook, Instagram

#Celebklub#rtl#RTL Klub#pumped gabo#vv soma#soma#ValóVilág#trend#fürdőruha#bikini#divat

Címlapról ajánljuk