Celebklub

George Clooney-t szedálni kellett: megszülettek az ikrei!

rtl.hurtl.hu

2017. június 7. 10:56

Eljött a nagy nap, az örök agglegényből lett szerető férj most apuka lett! Sosem gondoltuk volna, hogy ezt valaha leírjuk. George Clooney és sztárügyvéd felesége két tündéri babát köszönthetnek a családjukban.

A világ már 9 hónapja visszafojtott lélegzettel várja, hogy mikor lesz már végre apuka a sármos színész-rendezőből. Persze, nem volt ez mindig így, hiszen évtizedekig mindenki abban a hitben élt, hogy Clooney örök agglegény marad és sosem állapodik meg. Ez egészen Amal Alamuddin érkezéséig tartott, hiszen a sikeres emberjogi ügyvéd felforgatta a színész életét!

A nagy szerelem végül 2014-ben csúcsosodott ki, amikor összeházasodtak! Azóta pedig élik a háromlaki életüket nagy boldogságban! Majd jött a hír, hogy babát várnak, ráadásul babákat!

Most viszont pedig még nagyobb az öröm, hiszen a meglepetés ikrek megérkeztek, ráadásul a pár sajtósa egy vicces kis közleményben tudatta a világgal a csodás hírt:

„Reggel Amal és George életébe megérkeztek az ikrek: Ella és Alexander Clooney. Ella, Alexander és Amal jól vannak, egészségesek és boldogok. George-ot leszedáltuk, valószínűleg pár napon belül felépül.”
 


Az 56 éves színész még februárban nyilatkozott (először) a babavárásról:

„Mindketten nagyon boldogok és izgatottak vagyunk! Igazi kaland lesz! Nagyjából már feldolgoztuk a hírt… és szélesre tárt karokkal várjuk a kicsiket!”


Annyira feldolgozta, hogy minden jel szerint lábon hordott ki egy szívinfarktust a nagy izgalomban.

Természetesen nemcsak a pár örült ennyire az apróságoknak, Matt Damon – Clooney egyik legjobb barátja – is a könnyeivel küszködött, amikor megtudta, hogy Clooney apuka lesz:

„Múlt ősszel együtt dolgoztunk, és félrehívott a forgatáson… őszintén, majdnem elkezdtem bőgni. Annyira örültem neki!”


A színész pedig teljes állású apuka lesz, hiszen bennfentesek szerint azt tervezi, hogy jó időre félreteszi a munkát, hogy a kis családjával lehessen!


Forrás: EW, Vanity Fair

#Celebklub#rtl#RTL Klub#george clooney#amal clooney#babák#ikrek#születés

Címlapról ajánljuk