Celebklub

Meglepő, új álompár bukkant fel Hollywood egén!

rtl.hurtl.hu

2017. május 30. 17:48

Cannes nemcsak arról szólt, hogy az egyik legnevesebb fesztiválon összegyűlhetett a filmipar krémje, de pletykálkodhatott is egy kicsit a világsajtó! A zárónapon ráadásul fény derült egy újonnan virágzásnak indult románcra is.

Miközben mindenki a következő magyar fesztiválsikert várta, és a cannes-i versenyfilmek lehetőségeit latolgattuk, a látványosságok mellett sem mehetett el a világ!

Lenyűgöző ruhakölteményekről és pompás bevonulásokról is szólt a fáma: nem véletlenül kiáltotta ki szinte mindenki Nicole Kidmant – és Elle Fanning-et – a vörös szőnyeg, valamint Cannes királynőjévé!

Azonban még ezeken kívül is akadt izgalom a Francia Riviérán, hiszen a fesztivál zárónapján mindenkinek feltűnt: bizony a díjak átadásakor két színész meglehetősen nagy mosolyok közepette üldögélt egymást mellett.


Joaquin Phoenix-ről és Rooney Maráról van szó!

A pár most már úgy tűnik, nyíltan is felvállalja a kapcsolatát, hiszen a színésznő kísérte el Phoenix-et Cannes-ba, ahonnan ráadásul sokkosan és díjjal a hóna alatt távozhatott: ő lett a legjobb színész a zsűri szerint.


Amikor kimondták a nevét, hitetlenkedve fordult Mara felé: „Most fel kell mennem oda?” Egyáltalán nem számított a győzelemre!

Ettől függetlenül, később a sajtótájékoztatón többször is barátnőjeként utalt Marára!

„Mielőtt idejöttem, azt mondtam a barátnőmnek, hogy nagyon jó élmény lesz, és majd összetörnek a kritikák… ami megtisztelő lesz. De ez azért jobb!”




A páros már régóta ismeri egymást, hiszen egy közös filmben is szerepeltek, a 2013-as Her-ben, ahol Mara a színész ex-feleségét alakította. Hogy mikor lett az ismeretségből kapcsolat, arról egyelőre nem sokat tudni, azonban az már biztos, hogy nemcsak Cannes-ban látták már őket együtt sétálgatni.

Vajon az örökké búslakodó Phoenix-re végre rátalált a boldogság? Reméljük! Addig is, nézzük meg, mi történt a Cannes-i Filmfesztiválon!

Forrás: Elle

#Celebklub#RTL Klub#rtl#cannes#cannes-i filmfesztivál#rooney mara#joaquin phoenix#álompár

Címlapról ajánljuk