Celebklub

Istenes Bence: „Szeretnénk esküvőt”

rtl.hurtl.hu

2017. április 6. 12:36

A Hagyjál főzni! műsorvezetője még januárban költözött Kölnbe Adéllal és kisfiával, Natannal. Az új helyzet nem várt kalandokba és élményekbe sodorta a fiatal apukát, aki őszintén mesélt a kinti hétköznapokról.

Bence élete abban a percben vett nagy fordulatot, mikor a családfő úgy döntött, Németországban szeretné kamatoztatni az itthon megszerzett tévés tapasztalatokat. Ebben párja, Adél is támogatta, hiszen a újdonsült apukának minden adottsága megvolt ahhoz, hogy kint is megalapozhassa szakmai karrierjét.

„Mi most nem hagytuk itt teljesen Magyarországot, hanem ott most szerencsét próbálunk, új impulzusra vágytunk, kint vagyunk Kölnben. De amikor itt van munka, akkor itt vagyunk.” 
 

Bencéék egyelőre most még ismerkednek a várossal, igazán majdcsak nyáron vetik bele magukat a forgatagba.

„Imádjuk a várost, nyüzsög, lüktet. Kimész és tele van étteremmel, gofrissal, fagyizóval. Egyszerűen hihetetlen a város.” 
 

 

 

A műsorvezető élete egyik legkalandosabb feladatát vállalta be azzal, hogy igent mondott a Survivorra. Az is igaz, hogy Bence még sosem vezetett ehhez hasonló műsort, de már nagyon várja az új feladatot.

„Nagyon várom, legfőképpen azért, mert ez nagyon más műsorvezetést igényel, mint amit én eddig csináltam. Teljesen eltér egy X-Faktortól, egy ValóVilágtól, egy Hagyjál főznitől! És szeretem a kihívásokat.” 
 

Istenes próbálja kihasználni azt a maradék kis időt, ami még a Survivor forgatása előtt megadatik nekik. A műsorvezető nem jó szívvel hagyja itthon kisfiát és szerelmét, Adélt, akivel komolyabban gondolnak a jövőre, mint eddig.

„Már szeretnénk esküvőt, de még konkrétan nincs tervbe véve a dátum. Az időtől is függ, a kölni dolgoktól is függ, Adél munkáitól is függ, sok mindentől függ.”


Ha szeretnéd megnézni Bencét, hogy miket mesél a kinti hétköznapokról, kattints a videóra!

forrás/képek: Fókusz/Facebook

 

#Celebklub#műsorvezető#köln#munka#Karrier#család#istenes bence#Hagyjál főzni!#X-Faktor#ValóVilág#Survivor#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk