Celebklub

Vigyázz, Palvin Barbi téged is elcsábít! – SZEXI FOTÓK!

rtl.hurtl.hu

2017. március 24. 11:32

A fiatal és nem mellesleg gyönyörű modell egyre merészebb fotósorozatokat vállal be. Szép lassan minden ruha eltűnik róla? Úgy tűnik, hogy igen! Kíváncsi vagy a csábos képekre?

Palvin Barbara mindig felpezsdíti a közhangulatot, hiszen a magyar modellt nem egyszer hírbe hozták már különböző sztárokkal, beszéljünk Justin Bieberről, Leonardo DiCaprióról vagy éppen Lewis Hamiltonról. Azonban nemcsak a magánélete foglalkoztat mindenkit, a külseje is!

A szépség pedig változó!

A kezdetben szende és édes lány manapság már kezdi levetkőzni magáról ezeket a jelzőket, hiszen igazi nővé érett az évek során, és ezt nem is fél megmutatni a világnak. Legutóbb például beválogatták a világ legszebb bikinis női közé, hiszen ismét a Sport Illustrated hasábjain pózolhatott… nem is akárhogyan!

Azok a képek, úgy tűnik, csak a kezdet voltak, hiszen ha elmélyedünk a modell Insta-oldalában, akkor ráeszmélhetünk egy tényre: minél frissebb képeket nézegetünk, annál kevesebb ruha van Barbin. Az ízléses, mégis hihetetlenül szexis fotók szép lassan elárasztják az oldalát.


Most pedig egyik jó barátja, Éder Krisztián készített róla egy igazán sejtelmes fotósorozatot, aminek a központi témája természetesen Barbi volt: „Hét mód a csábításra Palvin Barbarával”.

A beállításokat és a pózokat figyelve, nem kell félteni Barbit, ha a férfiak elbűvöléséről van szó! Ruhában, melltartóban vagy éppen a hajával játszadozva is kivégzi a pasikat, ebben biztosak vagyunk!


Képek: Éder Krisztián/Palvin Barbara Instagram

#Celebklub#RTL Klub#rtl#palvin barbara#éder krisztián#szexi#modell#fotók

Címlapról ajánljuk