Celebklub

Lilu: „Nem mutatjuk meg az igazán elérzékenyült pillanataimat”

rtl.hurtl.hu

2017. március 22. 10:05

Tegnap este véget ért a „Keresem a családom!” harmadik évada. Eddig közel negyven történetet dolgozott fel a stáb, melyek mindenkire óriási hatással voltak, melyek emberi életeket, sorsokat változtattak meg. Az évad legmagasabb közönségarányával búcsúzott tegnap este a sorozat!

Az RTL Klubon futó doku-reality egy teljesen új műfajt hozott a televíziózás történetébe, ugyanis a műsor emberi életek néha megrázó, néha megindító, néha gyönyörű pillanatait mutatja meg a teljes valójukban

 

 

forgatócsoportra hihetetlen hatással bírtak és bírnak a megismert családi történtek, sőt, Lilu például a mai napig álmodik a sorozatban megismert helyszínekkel, szereplőkkel. 

„Széles Izabella története! Azok a pillanatok belém égtek, mindig fogok emlékezni arra, ahogy az árvaházba belépünk, és ahogy kapaszkodik szinte belém, és ahogy jönnek vissza az emlékei.” 
 

 

 

Óhatatlanul felmerül a kérdés, vajon miért szakadnak szét családok, vajon miért kerülnek gyermekek távol a szüleiktől, és vajon miért nem találkoznak testvérek évtizedeken keresztül. 

„Sajnos az a tapasztalatunk, és erről sokat beszéltünk a stábbal is, hogy a történetek 70-80 százalékában az ital, és a családon belüli erőszak, a családon belüli bántalmazás az, ami aztán ezeket a helyzeteket hozza.”


A családegyesítő műsor harmadik évadában talán az eddigieknél is érzelmesebb, szívbemarkolóbb történeteket láthattak a nézők. Voltak tragikus fordulatok, családi drámák és megható vagy éppen meglepő történetek is. A nézők pedig ezúttal is bizalmat szavaztak a Máté Kriszta, Hadas Kriszta, Korn Anita és Lilu és a háttérben dolgozó csapat által életre hívott produkciónak. Ráadásul a tavaszi évad legmagasabb közönségarányával, a 18-49-es korosztályban mért 20,7 százalékával búcsúzott a szezontól. A teljes lakosságban még nagyobb eredményt ért el, az éppen televíziót nézők mintegy ötödét, 24,8 százalékát ültette a kanapékra.

Ha szeretnétek tudni, hogy Lilu mit mesél még a forgatásokról, kattintsatok a videóra!

#Celebklub#doku-reality#családok#érzelmek#évadzáró epizód#lilu#sorozat#folytatódik#keresem a családom!#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk