Ma este folytatódik a Keresem a családom harmadik évada. És mi vár ránk? Erről a sorozat gyönyörű műsorvezetője mesélt…

Nem gondolnánk, de egy-egy történet felgöngyölítése akár három hónapot is igényelhet, mert sokszor azon is múlik a nyomozás, hogy a csapatnak mennyi információ áll a rendelkezésére. Hihetetlen, de maga a stáb összesen 16 emberből áll, ők azok, akik sokszor a lehetetlennel is harcba szállnak, hogy felkutassák azt a személyt, aki más sok éve eltűnt. 

„Általában először nem is a keresett személyhez jutnak el, hanem annak egy féltestvéréhez, unokatestvérhez, aki nem is biztos, hogy tud segíteni.” 
 

Lilu: „Nagyon megrázott a harmadik évad”
 

 

A Keresem a családom egész stábja érzelmileg bizony érintetté válik minden egyes alkalomkor, sőt egyes családok a mai napig küldenek fotókat, leveleket arról, hogy mennyire megváltozott a nagy találkozások óta az életük. Sajnos nem minden történet ér véget happy enddel, sokszor Lilunak kell elég erősnek lennie ahhoz, hogy közölje a rossz hírt.

„Nagyon megrázott a harmadik évad egyik történetében például, amikor egy felnőtt, erős férfinek én mondtam meg, hogy a testvére, akivel 30 éve várja, hogy találkozzon, meghalt, nem láthatja soha többé.” 
 

Lilu: „Nagyon megrázott a harmadik évad”
 

 

Az új évadban Liluék rengeteg helyen megfordultak; forgattak Ausztráliában, az Egyesült Államokban, és például Lengyelországba is eljutottak. Sokszor nem egyszerű ennyit utazni, pláne megállás nélkül, de ez egyáltalán nem számít a csapatnak olyankor, mikor belegondolnak abba, hogy ezt miért is teszik.

„Kimerítő ennyit repülni, és ugye nem nyaralni, turistáskodni megyünk külföldre, hanem forgatni. Igaz, hogy a felkonfokat az adott város legjellegzetesebb, legszebb helyein vesszük fel, de nem maradunk csak azért plusz egy napot, hogy megnézhessünk magunknak mindent.” 
 

Lilu: „Nagyon megrázott a harmadik évad”
 

 

Vannak olyan történetek, emberek is, akik súlyos titkot cipelnek magukkal évtizedek óta, és a beszélgetésből kiderül, családon belüli erőszak áldozatává váltak. Ilyenkor nem lehet szimplán továbblépni, ilyenkor a lélek egy darabja meghasad.

„El nem tudom képzelni, hogyan élik túl ezek a nők, ezek a gyerekek a szenvedéseket, hogyan temetik olyan mélyre magukba, hogy képesek egyáltalán nem beszélni róla.” 
 

Ma este Dóra és Patrícia igaz történetét ismerhetjük meg, akik évtizedekig vártak egy hírre, és eljött az a pillanat, mikor szembesülhetnek az igazsággal…

Ma este 21:30-kor az RTL Klubon!

forrás/képek: 24.hu, Velvet, Facebook