Celebklub

Fekete Valentin: Pumped Gabonak szakítást hozott a szerelmesek napja?

rtl.hurtl.hu

2017. február 18. 17:28

Február 14-én az egész világ rózsaszínbe borul, hiszen ezen a napon ünnepeljük a szerelmeseket, azonban van, akiknek 2017-ben a Valentin-nap eljegyzés helyett szakítást tartogatott.

A Valentin-napot eleinte csak az angolszász országokban ünnepelték. Február 14-e lényegében arról szól, hogy a szerelmesek megajándékozzák egymást, és nagyon örülnek annak, hogy rájuk talált a szerelem.

Magyarországon még nem igazán van kultusza ennek az ünnepnek, de évről-évre egyre többen csatlakoznak a Valentin-napi őrülethez, a virágosok legnagyobb örömére.

Valljuk be, manapság minden nő elvárja, hogy szerelme meglepje valamivel ezen a napon, ha mással nem is, legalább egy szál virággal, vagy egy tábla csokival, de vannak férfiak, akik sokkal merészebbek, és rögtön jegygyűrűvel adják szerelmük értésére, mit is éreznek irántuk.

 

 

Na de hagyjuk a tündérmesébe illő Valentin-napi sztorikat, ugyanis sokan vannak, akik néhány nappal a szerelmesek ünnepe előtt - vagy ami még rosszabb, éppen ezen a napon - lesznek szinglik.

 

Zimány Linda és szerelme, Kedves Ferenc 2015 nyarán sugárzott a boldogságtól, most pedig közleményben adták a világ tudtára, hogy szétváltak útjaik, bár nemrég a babavárás is szóba került közöttük. Linda a közleményben úgy fogalmazott, hogy megváltoztak egymás iránti érzéseik, azonban a barátság megmaradt köztük.

Nemcsak ők, de Dukai Regina és 10 évvel fiatalabb szerelme is szakítottak. Kapcsolatuk elején Regina anyatigrisként óvta Batik Bencét, Bálint-napon már egy ’Single ladies’ felirat alatt fotózkodott.

 

 

Király Viktor a 2016-os Cometen vidáman nyilatkozott új kapcsolatáról és modell szerelméről, de már ez is a múlt. Az énekes és Nagy Réka pár hónapnyi együttlét után a szétválás mellett döntöttek, és a Bálint-napot már nem együtt ünnepelték.

 

 

Pumped Gaboról a napokban érdekes felvételek szivárogtak ki. A videókon Gabo nem szerelmével, Sebestyén Ágival látható intim helyzetben, hanem a VV8-ból ismert Zsófival, így feltételezhető, hogy náluk is elmaradt a Valentin-napi szerelmeskedés.

Hála a kiszivárgott videónak, a jellegzetes táncáról ismert gyúrós srác újra magyarázkodni kényszerült, és egy Facebook-videóban esedezett Ági bocsánatáért.

„Néha az egomnak kell egy kis megerősítés, hogy fasza gyerek vagyok. Úgy gondolom, hogy egy hibát követtem el, de remélem, hogy mindenki megérdemel egy második esélyt…Nagyon megbántam amit tettem.”

 

 

Kutatások bizonyítják, hogy a február a szakítás hónapja, és még a nagyon rossz kapcsolatok is kivárnak Valentin-napig, és csak utána mondják ki a boldogító nemet.

Persze ehhez az is hozzátartozik, hogy a tavasz közeledtével sok ember nemcsak a lakásában csinál nagytakarítást, hanem a magánéletében is, és a nyári fesztiválszezonba már szingliként veti bele magát.

 

Forrás: Facebook
#Celebklub#rtl#RTL Klub#valentin nap#szerelem#szakítás#ámor#pumped gabo#Nyerő Páros#dukai regina#zimány linda#király viktor#Fókusz

Címlapról ajánljuk