Celebklub

George Clooney-éknál dupla az öröm!

rtl.hurtl.hu

2017. február 10. 11:42

Tulajdonképpen már évek óta erre a hírre vártunk és most végre, itt van: George Clooney apa lesz! Kíváncsi vagy a részletekre? Eláruljuk!

A színész felesége, Amal Clooneyugyanis babát vár, méghozzá nem is egyet, a hírek szerint a Clooney-család nemsokára ikrekkel bővül!

Egy bennfentes szerint Amal ragaszkodott hozzá, hogy teljes titokban tartsák a nagy hírt, de természetesen mindenki nagyon örült a családban. Egyébként mióta a harminckilenc éves emberjogi ügyvéd és az ötvenöt éves Oscar-díjas színész összeházasodtak az életüket megosztva olaszországi, angliai és los angelesi otthonaikban töltik.

 


„Miközben mindkettejük számára nagyon fontos a munkájuk, egészséges és kiegyensúlyozott házasság az övék!” – nyilatkozta egy hozzájuk közel álló személy, az egyik neves külföldi lapnak. Aki azt is elárulta, a pár nem szívesen tölt sok időt egymástól távol!

Amin nem is csodálkozunk, hiszen mikor Clooney megismerkedett a feleségével azt állította az egész élete megváltozott:

„Amikor megláttam őt, teljesen megváltozott az elképzelésem a személyes jövőmet illetően, azt gondolom, hogy a legfelelősségteljesebb dolog, amit az életben tehetsz az a gyerekvállalás, azt nem lehet csak úgy félvállról venni. Ezelőtt azt gondoltam, hogy belőlem hiányzik ez, de mint minden az életemben ez is megváltozott.”

Ha további részletek is érdekelnek tekintsd meg az alábbi videót!

Forrás: ew.com
Képek: tumblr.com
#Celebklub#rtl#RTL Klub#george clooney#amal clooney#ikrek#család#házasság#szerelem

Címlapról ajánljuk