Celebklub

Opitz Barbi majdnem feladta? – Dráma és könnyek az X-Faktor színfalai mögött

rtl.hurtl.hu

2016. december 20. 11:09

A 2016-os X-Faktor döntője a vártnál is izgalmasabbra sikerült, ugyanis az óriási stressztől nemcsak a versenyzők rogytak meg, hanem a mentorok is. A nézők nem sejthették, de Tóth Gabi mentoráltja az első dala után majdnem feladta a versenyt, miközben az énekesnő is összeomlott szinte. Aztán minden jó, ha a vége jó…

Lélegzet-visszafojtva vártuk az idei tehetségkutató döntőjét, hallani és látni szerettük volna a fiatal énekeseket, amint a színpadra állva elkápráztatnak bennünket. A kezdeti öröm gyorsan elszállt, ugyanis a versenyzők első produkciója nem úgy sikerült, mint ahogy azt tervezték. A hónapok óta tartó nyomás szép lassan megtette hatását és felemésztette az énekeseket. Mata Ricsi első dalát például egyáltalán nem díjazták a mentorok:

A mindig tökéletesen teljesítő Opitz Barbi is bátran kezdett bele a válogatóra készült dalával. Sajnos a tündérhajú lánynak sem sikerült jól a produkciója, melynek Gáspár Laci hangot is adott. Barbi párbaj nélkül menetelt végig, közben sosem mutatta nyilvánosan, mennyire izgul a verseny miatt. A negatív kritika hallatára már a színpadon elsírta magát a fiatal lány:

Viszont ami ezután következet, arra senki se volt felkészülve. Barbi a színfalak mögött sem tudta abbahagyni a sírást, teljesen összeomlott, abban a percben úgy érezte, nem lesz képes folytatni a versenyt. Közben a lány mentora, Tóth Gabi sem tudta már leplezni idegességét, ő is elfogyott, és az énekesnő is teljesen kétségbeesett:

„Teljesen elfogytam az elmúlt hat hónapban, nem tudok, mit mondani neki, látom, hogy küszködik szerencsétlen, és nem tudok mit mondani neki.” 


Végül a szeretet és a hit kerekedett felül. Barbi a duettre össze tudta szedni magát, de nem is akárhogyan. Az énekesnő és mentoráltja felperzselte a színpadot.

Mostanra már jól tudjuk, az izgulás és az aggódás alaptalannak bizonyult, ugyanis a 2016-os X-Faktort Opitz Barbi nyerte, az a 16 éves lány, aki eddig Sonkádon töltötte az életét, akinek alázatossága és akaratereje példamutató lehet más fiatalok számára is. Szívből gratulálunk Barbi!

Ha szeretnéd megnézni a dráma pillanatait, a fiatal lány erejét, Gabi féltését,nézd meg a videót!

forrás: Fókusz
#Celebklub#verseny#döntő#stressz#aggódás#énekesnő#összeomlás#opitz barbi#mata ricsi#tóth gabi#gáspár laci#puskás-dallos peti#byealex#X-Faktor#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk