Celebklub

Kulisszatitkok – Így készül Tóth Gabi és Opitz Barbi az élő show-ra!

rtl.hurtl.hu

2016. december 4. 10:16

A képernyő előtt ülve talán nem is gondolunk bele, hogy a szombati adásokat milyen munkálatok előzik meg. Egyik alkalommal a műsor egyetlen női mentora fogta a telefonját és streamelés közben megmutatta a követőknek, hogy a show előtt mi is történik az X-Faktor stúdiójában.

Jövő héten már csak négy énekes állhat színpadra, ugyanis az ötödik élő show-ban Fejes Szandrának kellett búcsúznia. A párbajon a fiatal lány egy saját szerzeménnyel állt a zsűri és a nézők elé. Sajnos még ez sem volt elég ahhoz, hogy továbbjusson.

A tét pedig egyre nő, jövő héten már a döntőbe jutásért fognak versenyezni az énekesek. Tóth Gabi mentoráltja, Opitz Barbi eddig még egyetlen egyszer sem párbajozott, és most egy karnyújtásnyira van a döntőtől. Az angyalhajú leányzó hangjával és lényével adásról adásra varázsolja el a jelenlévőket. Legutóbb Gáspár Laci egyszerűen nem tudta abbahagyni a sírást Barbi előadása után.

A szombati bulikat egyébként tényleg hatalmas készülődés előzi meg. Mind a mentorok, mind a versenyzők már korán reggel a stúdióban kezdik a napot, és onnantól nincs megállás. Múltkor például Tóth Gabi jelentkezett be közösségi oldalán, és mutatta meg a nézőknek, mivel is töltik a délelőttöket, és kik azok az emberek, akiket igaz sosem látunk, pedig nélkülük nem jöhetne létre az X-Faktor élő show-ja. Megható és egyben vicces jelenetek következnek! Kattints a képre!

Jövő héten Gáspár Laci versenyző nélkül ülhet a mentorszékbe. Most Fejes Szanditól kellett elbúcsúznia, aki egyáltalán nem szomorkodik a kiesés miatt.

forrás/képek: Facebook
#Celebklub#élő show#készülődés#kulisszatitkok#tóth gabi#gáspár laci#X-Faktor#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk