Celebklub

Palvin Barbara: „Minél kényelmesebb legyen és szexibb” – INTERJÚ!

rtl.hurtl.hu

2016. október 13. 12:20

A gyönyörű modell több mint tíz éve van a szakmában, pedig csak 23 éves. Imádja az életét, habár már csak öt évet ad magának a mostani pályán. Mindenesetre már tudja, mi szeretne lenni "nagykorában".

A magyar szépség a nemzetközi modellszakma egyik legkeresettebb manökenje. Egyszerűen odavan a munkájáért, habár keményen meg is dolgozik a sikerért. 

 

 

A kevéske nyári pihenés után, egészen karácsonyig be van telve a naptára. Barbi szerint az élete egy nagy körforgás:

„Nyáron otthon voltam, most augusztus vége óta utazom, és karácsonyig megint fullon vagyok melóval. Aztán megint pár hónap meló és megint nyár és akkor már 24 leszek.”

 

 

 

Szerencsére a fiatal lányon egyáltalán nem látszik az idő vasfoga. Tele van lendülettel, energiával és már most tudatosan tervezi a jövőjét, hiszen ő sem lehet örök fiatal.

„Szeretném megpróbálni a színészkedést, és ki tudja, lehet, hogy két év múlva tényleg megkeresnek azzal, hogy nem akarok-e Bond-lány lenni.”


Jelenleg Olaszországban tündököl a csinos lány, ugyanis egy fantasztikus jégrevü VIP vendége volt. Barbi egyszerűen sugárzik, látszik rajta, hogy nagyon jól érzi magát a bőrében. A Story Extrával készült interjúban azt is elárulja a modell, melyik és milyen a kedvenc fehérneműje.

Kattints a videóra! 

forrás/képek: Story Extra, Facebook 
#Celebklub#modell#nemzetközi siker#fiatal#szépség#Karrier#színészet#palvin barbara#story extra#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk