Celebklub

Puskás Peti: „Herrer Sári a megfelelő nő”

rtl.hurtl.hu

2016. szeptember 19. 13:25

Az énekes jól meglepte rajongóit, mikor élő videóval jelentkezett be vasárnap délután az Oktogonról. A nézők nemcsak egy városi „körutazáson” vehettek részt, és hanem egy kiváló hangulatú fesztiválba is belecsöppenhettek.

Puskás Peti és a The Biebers háza táján most jelentősen zajlanak az események. Az énekest beválasztották az idei X-Faktor zsűrije közé, emellett a csapatot jelölték a Comet 2016 legjobb videoklip kategóriájában.

 

 

Egyébként a szeptember 24-én szombaton este 20:00 órakor induló tehetségkutató egyedülálló lesz az RTL Klub történetében. ByeAlex annyit fűzött a dologhoz, hogy „ilyen még egyik X-Faktorban sem történt.” Ha nem hiszed, nézd meg ezt az előzetest!

Kattints a videóra! 

Petiék sikersztorija itt még nem ért véget, ugyanis kiderült, őket érte a felkérés, hogy megkomponálhassák a Comet dalt. A munkában Herrer Sári is részt vett, aki a Mary PopKidsnek az énekese. A „Minden a miénk” zseniális és fülbemászó szerzemény lett, melyben először duettezett együtt a két énekes.

Ha érdekel, hogyan élték meg a közös munkát az énekesek, kattints a kulisszavideóra!

A The Biebers frontember az élő bejelentkezés alatt kitért arra is, hogy az elkövetkező időkben merre fognak még koncertezni. Ha szeretnél többet megtudni az eseményekről, nézd meg a videót!

Kattints! 

forrás/képek: Facebook 
#Celebklub#énekes#zenekar#zsűri#Karrier#lehetőségek#the biebers#puskás-dallos peti#herrer sára#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk