Celebklub

Szeptember 24-től lesz miről beszélni! Jönnek a Szupermentorok…

rtl.hurtl.hu

2016. szeptember 8. 17:00

Már csak két hét és újra együtt izgulhatsz az énekesekkel, akik közül Tóth Gabi, Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti keresi az év előadóját. Érdemes lesz nézni, hiszen egy egész ország fog erről beszélni!

Tóth Gabi kezdő énekesnőként sokáig kereste önmagát. Több stílust is kipróbált, mire megtalálta a sajátját. Volt, hogy belebukott, de mindig felállt a padlóról. Úgy érzi, mostmár készen áll arra, hogy ő segíthessen másoknak megtalálni önmagukat. Mentorként ez az ő feladata!

Puskás Petit színes egyéniségként tartják számon. Több arcát is megmutatta már a színpadon. A sikere titka, hogy soha nem elégedett meg azzal, amit elért. A kudarcaiból erőt merített, és egy percre sem bizonytalanodott el. Mentorként elsősorban ilyen előadókkal szeretne dolgozni.

ByeAlexre már mondtak mindent mióta zenél. Elfogadta, hogy a karaktere miatt sok támadás éri, de ő mindig csak azt csinálja, amiben igazán hisz. Nem célja, hogy megbántson bárkit is, de meg fogja mondani a véleményét. Mentorként is ragaszkodik majd az elveihez.

Gáspár Lacinak nagyon fontos, hogy a színpadon is az legyen, aki valójában. Szerinte akkor jó egy előadó, ha őszintén vállalja saját magát. Bármilyen sikereket ér el, sosem felejti el, honnan jött. Ő is végigjárta azt az utat, ami a versenyzőkre vár. Mentorként ezért is tud majd sokat segíteni nekik.

 

Vésd be a naptáradba: SZEPTEMBER 24.!

#Celebklub#X-Faktor#x-faktor 2016#tóth gabi#gáspár laci#byealex#puskás-dallos peti#mentor#RTL Klub#rtl#hamarosan

Címlapról ajánljuk