Celebklub

A színésznő lerántotta a leplet a Válótársak szerelmeseiről

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 24. 17:00

A sorozat sztárja közösségi oldalán több félreérthetetlen képet is posztolt, amiből kiderülhet számunkra hogyan alakul a karakterének sorsa. Ezzel is bizonyítva, hogy jócskán számíthatunk izgalmakra és változásokra a második évadban.

Kovács Patríciaa Válótársak első évadában már feltűnt, mint Dr. Szatmár Dalma, aki a Scherer Péter által megformált Jakab Dávid orvosa volt, most pedig minden jel arra enged következtetni, hogy a második évadban is feltűnik, sőt a színésznő posztjait elnézve ezúttal még nagyobb szerepben láthatjuk.

A képek ugyanis arról árulkodnak, hogy a sorozat második évadának forgatásain lázasan folyik a munka, valamint a Hungary's Got Talent egykori zsűritagja gyakorta fotózkodik kollégájával, Scherer Péterrel, akivel az első évadban már némileg közelebb kerültek, most pedig egyértelműen úgy fest, hogy szerelem bontakozik ki karaktereik között!

Emellett pedig láthatjuk a színésznőt másik kollégájával Stohl Andrással, valamint szerepel egy csoport szelfin is, amin látható, hogy Dobó Kata is visszatér a folytatásban.

Nem szabad megfeledkeznünk azonban a változásokról sem, hiszen nemcsak szerelmek lángolnak fel, hanem a szereplők is átalakulnak, gondoljunk csak Szonjára, valamint az olyan új szereplőkre, mint amilyen Nagy Ervin lesz.

Nézd meg a videót, hogy megtudd Kovács Patrícia nemcsak nagyszerű színésznő, de csodás anya is!

Forrás: Facebook
Képek: Facebook
#Celebklub#Válótársak#kovács patrícia#scherer péter#nagy ervin#földes eszter#szerelmek#átalakulás#újdonságok#stohl andás#dobó kata#hungary's got talent

Címlapról ajánljuk