Celebklub

Figyelem! Túl szexi – avagy felejthetetlen fürdőruhás sztárok

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 22. 12:30

Gondoltuk, hétfő is van, esik is, jól esne egy kis forróságot belecsempészni a délelőttünkbe. Így összeszedtük azokat a kultikus bikinis színésznőket, akik örökre bevésődtek a divat világába és a nézők emlékezetébe.

Ahhoz, hogy valaki befutott filmsztár legyen, sokszor nem elég a tehetség, a tudás. Persze a szerencsét se vessük el, bőven hozzájárulhat egy karrier felíveléséhez, hiszen tudjuk, ha jó helyen vagyunk, jó időben... Viszont van még egy dolog, ami annyira kézenfekvő, hogy szinte eszünkbe se jut. A kosztüm! Egy kitűnően megválasztott jelmez akár egybe is forrhat a színész nevével.

 

 

Így vált például felejthetetlen pillanattá Elizabeth Taylor tengerparti jelenete, ahol az igen merész egyrészese ma is megállná a helyét a strandon. A színésznő egy merőben izgalmas lavinát indított el a filmvásznon. Innen már nem volt megállás.

Hinné valaki, hogy egy tökéletesen testreszabott bikini karriereket tud beindítani? Ursula Andress pedig így vált halhatatlanná. Az olasz színésznő istennőként sétált ki a hűs habokból az 1962-es James Bond film egyik jelenetében.

Elég egy zene vagy egy hangulat, hogy felidézzen bennünk bizonyos emlékeket. A 90-es évek egyik kultikussá vált sorozatára, a Baywatch-ra biztosan mindenki emlékszik. Pamela Anderson neve hallatán azonnal a „mindent megmutató” pirosan izzó úszódresszre asszociálunk. És mennyi életet mentett meg az a bikini…

 


És mi lehetne egy apró fürdőruhánál is vadítóbban szexibb?

Elég csak Brooke Shields nevét kiejtenünk. Hogy mire is gondolunk pontosan? Kattins a videóra!

Egyébként Kiss Ramóna fürdőruhás villantását sem tudjuk elfelejteni. A Barátok közt tökéletes alakú színésznője megmutatta bájait a Fókusz nézőinek.

Kattints a videóra!

forrás: Story Extra
#Celebklub#színészek#film#Karrier#sztárok#szexi#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk