Celebklub

Megszületett Gáspár Laci kisfia!

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 16. 15:00

Az énekeshez harmadik alkalommal érkezett meg a gólya. A legkisebb trónörököst pedig felhőtlen boldogságban várták szülei. A büszke kispapa kamerák előtt mesélt a babavárás utolsó pillanatairól.

Gáspár Laci számára is hihetetlen az a harmónia és nyugalom, ami körülvette családját az elmúlt kilenc hónap alatt.


„A harmadik gyermekem születik, de még sosem éreztem ilyet. Sosem éltem még így meg azt, hogy születni fog egy gyermekem, és közben a kapcsolatomban minden rendben van, boldogok vagyunk, és szerelmesek.”


Az X-Faktor mentora úgy érzi, szakmailag a csúcsra jutott, és emellett a magánéletben is szárnyal. Sőt, azt vallja, hogy kapcsolata feleségével az égben köttetett.


„Mindenünk passzol és kiegészítjük egymást. Van olyan, hogy két embert az Isten egymásnak teremtett!”


Laci félelem nélkül ki tudja mondani, hogy boldog, ami szerinte azért fontos, mert az emberek életében ez az állapot gyakran csak átmeneti, ám náluk szerencsére állandóvá vált. 


„Akinek már két fia van, az gazdag ember.”


-    idézte édesapját Gáspár Laci. Már akkor is észrevette a hasonlóságokat kisfiával, amikor még csak ultrahangos képen láthatta Noelt. 

 


Az énekes azt is elárulta, miért érez másként Noel iránt. Előző házasságaiból született Mirike és Lacika, akik egyfajta „fájdalmas szeretetet” váltanak ki belőle, amiért ők elvált szülők gyermekei. Laci igyekszik kárpótolni őket, ugyanakkor elkényeztetés nélkül.
Gáspár Laci úgy érzi, jó úton van és élvezi a mentor szerepet. Az biztos, hogy versenyzői örök útravalót kaphatnak majd tőle:


„Azt a csodát akarom átadni, ami velem is történt.”

 

Az a kérdés azonban biztos sokakban felmerült, hogy vajon hogyan tudja összeegyeztetni majd a babázást az X-Faktoros munkájával?!

képek: Facebook
#Celebklub#gáspár laci#mentor#X-Faktor#énekes#gyerek#születés#gyermek#noel#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk