Celebklub

Sztáranyukák, akik szülés után is bombaformában vannak!

rtl.hurtl.hu

2016. július 26. 16:30

Ha egy nő babát vár, a hatalmas boldogság mellett sajnos jó pár plusz kilóval is számolni kell. Ám sztárjaink tudják a titkot, amivel szülés után is szuper szexik maradhatunk. Lássuk!

Bizony nem nehéz megőrizni egy édesanyának az áldott állapot előtti formáját. Egyrészt a szülés teljesen átalakítja a testet, másrészt ilyenkor egy nő hajlamos csak gyermekére figyelni, és így nem fordít olyan nagy gondot teste karbantartására. Lássuk, kik azok, akiknek mégis sikerült a lehetetlen, és baba ide vagy oda, csodás alakjukat megtartva nevelhetik csöppségeiket.

Nádai Anikó gyermeke lassan egy éve, hogy megszületett, ám a gyönyörű műsorvezető alakja irigyrésre méltó. Csodásan mutat a fotókon, bár szerinte kicsit sokat fogyott. Ráadásul most nagy kihívás elé néz, ugyanis ő lesz a ValóVilág powered by Big Brother legújabb műsorvezetője.

„11 hónappal ezelőtt még nem gondoltam volna, hogy szülés után képes leszek újra kamera elé állni fürdőruhában.”
 

Dobó Ágiról hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy ő bármit tesz, ilyen alakkal ajándékozta meg a sors, és kerüljön bármilyen helyzetbe, gyönyörű. Azonban neki is komoly munka és erőfeszítés, hogy mindig a legjobb formáját hozza. Első gyermeke, Beni születése után így mutatott fürdőruhában a szépségkirálynő. Hát, nem semmi az biztos!

 


Kovács Patríciának nem volt egyszerű megküzdenie a szülés után kialakult túlsúllyal. A színésznőnek egy évbe telt, mire leadta a terhessége alatt felszaladt 13 kilót, és bár a pluszokkal is csodaszép volt, így érzi igazán jól magát.

 


Pokorny Lia terhessége után türelmesebben bánt a testével és csak gyermekére összpontosított. Ám megvolt a saját módszere, ami segítette formába lendülni.

 


Bizony a legtöbb édesanyára várandósan szaladnak fel igazán a kilók. Sztárjaink őszintén meséltek a szülés utáni lelki és testi állapotukról, valamint arról, nekik hogy sikerült 10, 20 vagy akár 30 kilótól megszabadulni.

Ha érdekelnek a részletek, kattints a videóra!


Forrás/képek: Facebook
#Celebklub#dobó ági#nádai anikó#pokorny lia#kovács patrícia#terhes#gyermek#való világ#Válótársak#színésznő#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk