Celebklub

Így ünnepeltek a Barátok közt sztárjai!

rtl.hurtl.hu

2016. július 21. 15:50

Ma kerül adásba kedvenc sorozatunk 8000. része, és ezt természetesen meg kell ünnepelni!  Szerdán a fóti Károlyi István Gyermekközpont lakói és a Barátok közt Facebook oldalán hirdetett kvíz nyertesei látogattak a stúdióba. Ám a sorozat szereplői is hatalmas élményként élték meg a napot!

1998. október 26-án indult hódító útjára a Barátok közt az RTL Klub képernyőjén, ma pedig már 18 éve része az emberek mindennapjainak. A jeles alkalomból a széria késztői és szereplői nyílt napot tartottak, ahova a fóti gyermekotthon lakóit és 5 szerencsés kvíz győztest is meghívtak.

Lássuk hogyan zajlott a jó hangulatú rendezvény!

Kedvenc színészeink ugyanúgy részesei voltak az ünneplésnek, mint a vendégek.

Nyári Dia közösségi oldalán tündéri fotókat osztott meg. Ráadásul gyönyörű kék-fehér csíkos ruhájában mindenkit elbűvölt!

 


Kiss Ramóna pedig egy új barátnőt is szerzett a jó hangulatú eseményen.

 


A számos program mellett a tervben egy rekordkísérlet is szerepelt, miszerint elkészül 8000 palacsinta, ám ez végül nem sikerült. Azonban így is több száz édesség került elfogyasztásra. A jubileumi nyíltnap pedig mindenki arcára mosolyt csalt. 

 


A sorozat kezdete óta, bizony rengeteg idő eltelt. Ez alatt a 18 év alatt sok színész megfordult a szereplők között, ám vannak akik a kezdetek óta részesei. A Fókusz utána járt, mi történt velük az elmúlt 18 évben!

Bár a mai különleges epizódot rengeteg titok övezi, annyit elárulhatunk, hogy szívet melengető élményekben, megdöbbentő jelenetekben és mindent elsöprő szenvedélyben egyaránt része lesz a Barátok közt nézőinek!

Forrás/Képek: Facebook
#Celebklub#Barátok közt#lékai-kiss ramóna#nyári dia#jubileum#nyílt nap#szőke zoltán#varga izabella#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk