KERESÉS search-close

Kiss Ramóna

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Kiss Ramóna"

Készen áll Kiss Ramóna és Lékai Máté otthona

Pár hónapon belül megszületik Kiss Ramóna kisbabája, Lékai Mátéval közös otthonuk pedig már készen is áll a kis család fogadására. Februárban lesz két éve, hogy együtt van a válogatott kézilabdázóval a műsorvezető, és már azt is eltervezték, hogy a gyerekszobában állítják fel a karácsonyfát.

Japán nagykövetnek készült Törőcsik Franciska

Franciska sokáig nem hitte, hogy színésznő lehet belőle, végül mégis elsőre sikerült bekerülnie a Színművészeti Egyetemre. Előtte viszont japánul tanult.

Gájer Bálint egyre többet gondol a gyerekvállalásra

Az énekes tele van programokkal, fellépésekkel, de Kiss Ramóna nem hagyta, hogy csak a munkáról beszéljen, megkérdezte Bálinttól, milyen tervei vannak a magánéletben?

Elsőként köszöntöttük kerek születésnapján Nyertes Zsuzsát

Holnap lesz a születésnapja, de mi már most tortával ünnepeltük Nyertes Zsuzsát, aki még mindig tele van tervekkel, de nem olyanokkal, amire elsőre gondolnánk.

Sztárszerelmeket mutat be Csézy új klipjében

Az énekesnő többek között a Gálvölgyi házaspárt is felkérte, hogy szerepeljenek a klipben, ami nagyon szépen átadja, milyen a szerelem különböző életszakaszokban.

Éliás Jr. még idén nagy dobásra készül

A zenész és énektanár sűrű évet tudhat maga mögött rengeteg utazással, fellépésekkel és egy nagyobb koncert még hátra van decemberben. Éliás Gyula Jr. karrierje kezdetéről is mesélt.

Megkönnyíti az életünket az online gyógyszerrendelés

Nagy Sándor a mobilgyogyszer.hu alapítója mesélt nekünk arról, hogyan juthatunk akár egy órán belül gyógyszerhez az internetes rendeléseken keresztül.

Ripli Zsuzsi elárulta bombasztikus alakjának titkát

Bár a színésznő rengeteget edz, azt mondja, igazából az étkezésre kell nagyon odafigyelni. Nemrég Mexikóban járt, ahol nem tudta tartani az étrendjét, de erre is van megoldása.

Még nagyobb távot tettek meg egy nap alatt Rakonczayék

22,4 km-t haladtak a Déli-sark Expedíció tagjai.

Zé: „Egyre nehezebb lesz elbúcsúzni…”

Panyik Anita és Kiss Ramóna voltak a leggyengébbek a mai napon, a döntés pedig könnyesre sikeredett. A zsűri nem fogta vissza magát. ölelésekkel búcsúztak.

Sárközi Ákos és Rami lebuktak a kóstoláson!

Rami kóstolása közben felmerült egy gondolat: vajon Sárközi Ákos lehet mindenkinek az apukája?

Boldog nagymamaként érkezett a Reggelibe Ábrahám Edit

A színésznő csillogó szemekkel mesélt kislány unokájáról, aki ugyan még nagyon picike, Editnek máris kész tervei vannak arról, mi mindent fognak együtt csinálni és azt is eldöntötte, hogy fiatal nagymama szeretne lenni.

Makovecz Imre életét mutatja be a XXI. század

Szabó Ádám, szerkesztő-riporter mesélt a Reggeliben arról, mi látható ma este 23 óra 25 perckor a XXI. század legújabb adásában az RTL Klubon.

Dér Zsoltnak elvonta a figyelmét Tóth Szabi főztje

Az Oltári csajok szereplője egy jótékonysági ügy miatt érkezett a Reggelibe, de az étel összezavarta. Decemberben elindult a Katona József Színház és Republic Group közös kezdeményezése, a Katona Charity. Célja, hogy a fiatalokhoz közelebb hozza a kultúrát, ezzel megteremtve a színházba járók új generációját.

Dukai Regina már októberben fát akar díszíteni

A modell-énekesnő a karácsony nagy rajongója. Bár a lakásában nem tudja kiélvezni az ünnepi hangulatot, mert ilyenkor mindig a családjánál van decemebr 22-től 26-ig, mégis fontosnak tartja a díszítést.

Tehetséges rappereket mutat be az Animal Cannibals új klipjében

A rapper duó először 1998-ban fogta össze a hazai rap közösséget és a Mindenki című dalukkal mutatták be azokat, akiket kevésbé ismertek. A Tarolnak az Emszik ugyanezt teszi 2018-ban.

Már most készül a nyárra a Szabad Tér Színház

A Margitszigeti Szabadtéri Színpad fennállásának 80. évfordulója alkalmából egész nyáron gazdag programkínálattal és a legnevesebb magyar és nemzetközi sztárokkal fogadta a főváros közönségét és idelátogató vendégeit a Budapesti Nyári Fesztivál, amelynek látogatottsága idén átlépte a bűvös számot.

A lemezfelvételek titkaiba avatta be a nézőket Tóth Szabi

A Sugarloaf zenésze meglepő dolgot árult el: a dalszerzés egy album elkészülésének legkönnyebb feladata. Az új szerzemények csupám 50 %-ig vannak készen, amikor stúdióba vonulnak.

Újabb 18 km-t haladtak a Déli-sark Expedíción

Rakonczay Gábor 18.2 kilométert tett meg, és a délutáni órákban elkezdett megváltozni a felszín, a hó több helyen is keményebb és jobban járható volt.

Kiss Ramóna és Józan Laci veszélyzónába kerültek

Rami és Laci teljesítettek a leggyengébben a mai két feladatban, közülük azonban csak egy valaki kaphatott még egy esélyt!

Rozina: „Rami, ezt rákenhetjük Noéra!”

Rozina a kóstoláson kíváncsi volt, vajon mi is lehetett az igazi oka, hogy Rami, egy számára teljesen ismeretlen alapanyagot választott... bejött a tippje.

Rami dühében kidobta az ételét?

Kiss Ramóna nagyon megkívánta a bébi polipokat, egy gond volt csak: nem tudta, mit is készítsen belőlük. Mentorát meglepte, hogy nem a megszokott módön pörög.

Sárközi Ákos szavai könnyeket csaltak versenyzője szemébe

Raminak nem volt ötlete a főzés elején, a végére mégis sikerült megalkotnia az ételét. Ennek meg is lett az eredménye, a séf olyat mondott, amivel igazán meglepte.

Kiss Ramóna elsírta magát: nem tudta, mit főzzön!

Rami saját magát is meglepte vele, hogy percekig csak állt a pultjában és nem tudta, mit készítsen. A műsorvezetőt végül a séf robbantotta ki a tehetetlenségéből.

A séf megmutatta versenyzőinek, hogy kell éttermi szinten tálalni

Sárközi Ákos igyekezett minden versenyzőjéből a legjobbat kihozni. Nemcsak a készülő ételeikről kérdezte őket, de segített megálmodni a tálalást is.

Fördős Zé bázisát megszállták a Konyhafőnök VIP hírességei

Nem árt időben felkészülni az ünnepekre, ráadásul ezt most a Konyhafőnök VIP – A séfek csatája versenyzőivel teheted meg.

Rácz Jenő: „Csocsesz a kisebb golyójából adott!”

A második kóstoláson elszabadultak a golyók és velük együtt a poénok. A kék csapat étele eléggé megihlette a zsűrit és magukat a versenyzőket is.

Mariann és Rami mellékvágányra tették Csocseszt?

Mariann és Rami nagyon akarták a 2 pontot, ezért átvették a vezetést Csocsesztől, és mindent egymás között beszéltek meg.

Tanulj a séfektől: így használd fel a fehér mákot

Fehér mákból főétel és desszert? A séfek igyekeztek minél jobban felkészíteni a csapataikat, pláne Rácz Jenő, akinek a versenyzői nem mehettek le a piactérre.

Csocsesz szembement a csapatával!

A kékek dönthettek: magukat erősítik vagy a pirosakat gyengítik. Csocsesz és a lányok nem értettek egyet a döntésben... vajon mire jut a konyhafőnök?

Rácz Jenő kidobta a kékek egész főételét?

Ha valaki ehetetlen elemet tálal fel, akkor az biztosan a kukában végzi. Vajon Rácz Jenő min kapta fel a vizet?

Sárközi Ákos egyet akart, hogy Mariann ne hódoljon be Raminak!

Hiába volt Mariann a konyhafőnök, nem volt magabiztos a feladatában, ezért Rami lépett a helyére. Mentoruk viszont ennek nem annyira örült...

Kövesd a profikat és te leszel az ünnepi asztal sztárja!

Itt a lehetőség, hogy idén a profi konyhafőnök szerepében villogjunk, és egy tökéletes karácsonyi menüsort rittyentsünk az asztalra. Fördős Zé bázisát megszállták a hírességek: A Konyhafőnök VIP versenyzői most segítségünkre lesznek a karácsonyi készülődésben, hogy a fogások után mindenki garantáltan megnyalja mind a 10 ujját. Kiss Rami ünnepi készülődését ITT megnézheted!

KARÁCSONYI MENÜ: Ez kerül az ünnepi asztalra Kiss Ramiéknál

Fördős Zé szerint karácsonykor kettészakad az ország. Vannak, a hagyományos töltött káposzta-halászlé készítők, és a nagy újítók, akik éppen ilyenkor szeretnek a leginkább kísérletezni! Ha kíváncsi vagy a mákos guba „Ramisított” verziójára, akkor figyeld az RTL Mostot! Addig is nézd meg, hogyan készül Soma az ünnepekre!

A Konyhafőnök VIP -ben gyakorlatilag mindenki mindenkivel csatázik!

A Konyhafőnök VIP- a séfek csatájában minden eddiginél nagyobb csaták dúlnak! Nem elég, hogy minden versenyző küzd a végső győzelemért saját magával, és a másik csapat tagjaival, a középdöntőben még saját csapattársaikkal is közös nevezőre kell jutni... ma jön az utolsó csapatos feladatnap, mi pedig eláruljuk milyen nevet választottak maguknak,és hogy mi jött össze az előzetes feltételezéseikből!

Mit gondolnak az X-Faktor mentorai Kiss Ramónáról?

Az X-Faktor mentorai egy nagyon speciális kérdésre válaszolhattak a Nap kérdése rovatunkban. Ki tudja, talán most először tehették meg nagy nyilvánosság előtt, hogy végre elmondhassák véleményüket Kiss Ramiról.

Íme Csocsesz és Angyalai!

Bár a középdöntő első feladatánál minden a feje tetejére állt, a csapat úgy érzi, sokat tudtak tanulni Csocsesz konyhafőnökségéből. Vajon hány pontot szereznek még?

Kiss Ramóna beismerte: idegeskedéssel, hisztivel indul náluk a karácsony

Szerda reggel videóüzenetet láthattak a nézők az igazi Mikulástól, Joulu Pukkitól, ennek kapcsán pedig elhangzott egy történet a Barátok közt sztárjától, Koller Virágtól, ami a tökéletes karácsonyi hangulatot festi le. Kiderült, Kiss Ramónáéknál biztosan nem forgatnának könnyfakasztó karácsonyi reklámfilmet.

Kiss Ramónáéknál káosszal kezdődik a karácsony

Ordítás, félresikerült fafaragás, ajándékért hisztiző kishúg és két felnőtt nő, aki nem akar segíteni a konyhában. Kiss Ramónáéknál így kezdődik az ünnep.

Kálloy Molnár Péter lemondott a szenvedélyéről

A színész nemrég tért haza a ködös Albionból, ahol 3 városban is fellépett, majd elment a nézőkkel egy tradicionális pubba. Kálloy Molnár betegségéről is mesélt és arról, hogyan változtat az életmódján.
 

Hogyan óvjuk a kutyánkat télen?


szerző:
2018.12.05. 08:42
Hogyan óvjuk a kutyánkat télen?

A sózott utak felmarhatják a kedvenceink lábát, erre fokozottan figyeljünk! Ahogy arra is, hogy ne hízlaljuk fel az ünnepi édességekkel.

Rajongók lakásába kopogtatnak be a Barátok közt sztárjai

Már 20 éve az emberek életének része a sorozat, ami vacsoraidőben megy az RTL Klubon. Ezért a készítők arra gondoltak, a nézők küldjenek fotót arról, mit esznek ilyenkor és egy-egy szerencsés a sorozat egyik sztárjával főzheti meg a nyertes receptet.

Időben kezdjünk el spórolni a nyugdíjas évekre!

Dr. Kravalik Gábor, az ÖPOSZ elnöke mesélt arról, hogyan járunk a legjobban, ha gondoskodni szeretnénk magunkról és az aktív évek utáni időszakról.

Már nem félünk a HIV-fertőzéstől?

Egyre kevesebben járnak szűrésre, miközben a betegek száma évről-évre nő. Leginkább a fiatalok felelőtlenek, ha védekezésről van szó.

Sokkoló szakítási történetet mesélt Kisó

A tévés-rádiós műsorvezető külföldön képzelte el a jövőjét, partnere is volt hozzá. Aztán egy telefonhívás hidegzuhanyként érte.

Kikerekedett Kiss Ramóna!


szerző:
2018.12.04. 16:20
Kikerekedett Kiss Ramóna!

Rami gömbölyödő pocakja a Reggeli stúdiójában nem nagyon látszik, pedig már egyre közelebb kisfia megszületése. A műsorvezető azonban lőtt egy szelfit a színfalak mögött, így aki esetleg nem látta őt az X-Faktorban, most szembesülhetett vele, hogy mennyire kikerekedett.

Gáspár Győző VV Zsuzsut szívesen látná a Konyhafőnökben?

A BeleValóVilág műsorvezetője a ValóVilág9 powered by Big Brother élményeiről mesélt a Reggeliben, miközben arról is beszámolt Győző, hogyan tudott több mint 20 kilogrammtól megszabadulni.

Temesvári Csilla elkalauzol minket a retro bútorok világába!

Ki ne emlékezne a rendszerváltás előttről visszamaradott tojásszékekre? És a teljes falat eltakaró tengerparti poszterekre? Van, akiben kellemes, nosztalgikus élmények törnek elő, de olyan is akad, aki inkább szabadulna az emlékeitől is. Miért lehet ez? Mitől lesz egy bútor retro? És hogyan alakult a magyar bútorgyártás a rendszerváltás előtt? Ezekről beszélgetünk a XXI. század szerkesztő-riporterével, Temesvári Csillával.

Hajas Laci megválaszolta: van-e élethosszig tartó szerelem!

A Reggeli műsorvezetői feltették a nagy kérdést: létezik-e örök szerelem...

Most pontosan mi is van Michl Juli és Ember Márk között?

A színészek a Reggeliben meséltek arról, hogy milyen érzés volt a közös munka Márk első videoklipjében, illetve arról is, miért hiszik azt a nézők, hogy közöttük több van, mint barátság.

Az Oltári csajok sármos színésze zenei karrierbe kezdett!

Ember Márkot eddig színészi oldaláról ismerte meg a nagyérdemű, sokan nem is tudják róla, hogy gyerekkora óta zenél és 9 hangszeren játszik: első szerzeményében rögtön egy komoly témához nyúlt.

Klippremier: Ember Márk - Jobb, hogyha mennél

A színész első videoklipjét a Reggeliben láthatják először a nézők.

Vásáry André meghódította Amerikát!

Az énekes nemrég a tengerentúlon tartott koncertet kint élő magyaroknak. Az élményeiről pedig André a Reggeliben mesélt.

Hajas Laci szomorú búcsút vett a fiától

A mesterfodrász fia nem olyan rég Amszterdamba költözött, ami nem ment zökkenőmentesen, ugyanis Laci elárulta, egyáltalán nem volt könnyű az elválás...

Hajas Laci:

A mesterfodrász a Reggeliben mesélt a nemzetközi karrierjéről, az imádott szakmájáról, kulisszatitkokról és arról, hogyan készül a karácsonyra.

Nyerj koncertjegyet karácsonyra!

Az RTL Reggeli és a Margitszigeti Szabadtéri Színpad jóvoltából most itt a lehetőség, hogy nyerj egy páros belépőt a Pink Martini koncertjére a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon! Mutatjuk, hogyan lehet játszani!

Déli-sark Expedíció: Rakonczay Gábor újabb 19 kilométert tett meg!

November 24-én kezdetét vette a Déli-sark Expedíció: az előttünk álló másfél hónap során Rakonczay a szárazföld, vagyis az Antarktisz széléről indulva megkísérli elérni a Déli-sarkpontot – első magyarként.

Mivel lepte meg a kék csapat Fördős Zét?

Karácsonyi hangulat költözött a konyhába a rengeteg édességnek köszönhetően, és persze akadtz között egy meglepetés is, igaz Zé?

A csapatok meglepődtek: dupla annyi munka egy hátrány miatt?

Aki előnyhöz jutott az első feladatban, boldog lehetett: megkapták ugyanis, hogy háromból csupán kettő desszertet kell elkészíteniük... de mi a helyzet a másik csapattal?

Raminak át kellett vennie a vezetést Csocsesztől?

Csocsesz nem igazán tudott egyensúlyozni a rengeteg feladat között, ezért Rami úgy érezte, közbe kell lépnie. Vajon ő sikerre viheti a csapatukat?

Fördős Zé megkavarta a szálakat!

Hiába dőlt el, ki milyen alapanyagokból dolgozik, a csapatoknak ki kellett cserélnie egyet az ellenfeleikkel. Vajon mivel nehezítik meg egymás főzését?

Szkander döntött róla, miből főznek a csapatok!

A kékek és a pirosak ugyanarra a ládára pályáztak, ezért inkább megszavazták: döntsön az erő. Király Peti és Csocsesz megmérkőztek!

Indul a középdöntő: a séfek és csapataik a győzelemért küzdenek!

A középdöntő első szakaszában a pirosak és a kékek háromfős csapatokban küzdenek egymással. Mind a két séf a feladatokért járó pontokra hajt a csapatával, hiszen csak így győzhetnek végül.

Íme Sárközi Ákos középdöntős csapatai!

A nagy döntések után újabbak következtek. A kék csapat két részre vált szét: Peller Mariann és Soma választhatták ki, kik azok, akikkel együtt küzdenek a középdöntőben.

Sárközi Ákos: „Mostantól küzdened kell, hogy elmenjünk a végéig!”

A kemény nap végén Sárközi Ákos döntött: kiválasztotta, kik azok a versenyzők, akik csatlakozhatnak Risztov Évához a galérián.

Rami kikészült, hogy hátráltatnia kell?

Az előny miatt ugyan nagyon boldog volt, amikor azonban Rami megtudta, hogy valakit hátráltatnia kell... minden fájdalma kiült az arcára.

Kiss Ramóna megkönnyezte a séf szavait

Rami nagyon elérzékenyült a kóstolás közben, hiszen Sárközi Ákos olyat mondott neki, amire már régóta vágyott.

Ramóna csakis Csocsesz miatt tartotta vissza a sírást

Óriási volt a káosz a kék csapat pultján és a fejekben is. Közösen próbálták kitalálni, melyik tésztát, hogyan kell összerakni. De valahogy egyik sem siekrült...

Mindenki kellette magát a legjobb csapattársakért

Újra eljött a csapatfeladatok ideje, a versenyzők pedig kicsit sem vették félvállról, hogy kivel kerülnek egy csapatba.

Kvíz: Sárközi Ákos csapata felismeri a séf összes ételét?

Fördős Zé és a piros csapat után a kékek sem maradhattak ki a játékból! Őket is leteszteltük, mennyire ismerik séfük korábbi, konyhafőnökös ételeit.

Kiss Ramóna már készül a babázásra!

Az X-Faktor műsorvezetőjének egyre jobban gömbölyödik a pocakja, így nem is meglepő, hogy már beszereztek pár babacuccot párjával.

A zsűri egyhangú döntést hozott a kiesésről

A versenyben még sosem volt ilyen, de a zsűri minden tagja egyetértett abban, hogy melyik versenyzőnek kell távoznia a versenyből és Sárközi Ákos csapatából.

Sárközi Ákos ledöbbent Kiss Ramónától!

A kóstoláson kicsit kiakadt a zsűri, amikor Ramóna megmutatta nekik a tányérját. Ráadásul nem is feltétlenül a látvány miatt döbbentek le annyira!

Risztov Évi a séffőzés helyett inkább Csocsesz koncertre ment

A hátrány miatt Évi semmit sem hallott Sárközi Ákos főzéséből, ezért igyekezett mindent leolvasni a séf szájáról. Ez persze nem mindig jött össze neki.

Jöjjenek most a Sárközi Ákos csajkoszorú legjobb gyerekkori történetei!

Lopták a nyers tésztát, addig ették a csülök pörit, ameddig csak bírták és folyton a konyhában leskelődtek? Igen! Most elhoztuk nektek a Sárközi csapat legemlékezetesebb lányos-gyerekkori emlékeit!

Rácz Jenő hátráltat vagy segít? A séfek összevesztek a kóstoláson!

Kiss Ramóna tányérja láttán, Rácz Jenő adott neki pár tippet, hogyan kellett volna eljárnia... a látszólagos kedvesség mögött azonban Sárközi Ákos hátrányt sejtett.

Hihetetlen dologra döbbent rá Kiss Ramóna!

Kóstolás közben meglepő dologra döbbent rá a zsűri és velük együtt a műsorvezető is. Szerintetek mi lehetett az eddig lappangó titok?

Tanulj a séftől: így kell feldolgozni egy malacot!

A versenyzők egy egész malacot kaptak séfüktől, azonban Sárközi Ákos nem hagyta őket sokkos állapotban, alaposan elmagyarázta nekik, hogyan kell szétszedniük és felhasználniuk az állatot.

Akik széppé teszik az X-Faktort: ilyen a fodrászok, sminkesek, stylistok munkája!

Hétvégén is bőven kijutott az izgalmakból, mi azonban nem csak azt mutatjuk meg a második elő show-ból önöknek, hogy kik estek ki a versenyből. Besurrantunk a kulisszák mögé is, ahol sok apró titkot sikerült kiderítenünk. Például azt, hogy mi alapján választ ruhát, frizurát, és sminket egy-egy versenyző.

A Konyhafőnök VIP: Mit ígér a séfnek Sárközi Ákos csapata?

Ezen a héten Sárközi Ákos csapata küzdhet meg a Konyhafőnök VIP-a séfek csatájában a középdöntőbe jutásért! De mit szóltak a kiválasztott sztárok, hogy bekerülhettek a Michelin-csillagos séf csapatába, mire számítanak, és mi az, amit biztosan megígérnek mesterüknek?

Elindult a Celeb vagyok, ments ki innen!

Pont egy évvel ezelőtt jelentettük be, hogy Kiss Ramóna már birtokba is vette a dzsungelt. Az X-Faktor és a Reggeli műsorvezetése után nagy álma vált valóra azzal, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! csapatával dolgozhatott. Nézd vissza, mit mesélt Rami a stábnak!

Randiszetteket véleményezett Holdampf Linda a Darálóban

Rihanna nem járt jól ebben a válogatásban, több rossz választása is a Darálóban végezte.

Bepillantást nyerhetünk a börtönlakók életébe

A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága kisfilmet készített a börtönök életéről, hogy az emberek végre teljes valójában lássák, mi történik a rácsok mögött. Makula György, bv. alezredes, Petyánszki János, bv. törzszászlós és Szalay László, bv. százados beszélt a témáról a Reggeliben.

Miért nincs tartós kapcsolata a Survivor győztesének?

Miután a Témabedobásnak Michl juli, Molnár Tibi és Tömböly Dávid elmondták véleményüket Snoop Dogg rendhagyó köszönetnyilvánításáról, Gergő ravaszul Dávid magánéletére terelte a szót.

Benkő Péter a színpadi Love Storyban szerepel

A Turay Ida színházban lesz látható a Love Story színpadi változata, ebben alakítja a színművész a főhősnő édesapját.

Michl Julit fontos dologra ébresztette rá a lábtörés

A fiatal színésznő a Szenzációs Négyes próbái alatt szenvedett balesetet, 4 hétig volt gipszben a lába. Most már egészségesen lépett újra színpadra, mint kínai hercegnő Jókai Mór A leaotungi emberkék című meséjéből készült darabban.

A különcöket szólítja meg új dalával a Tha Shudras

A zenekar frontembere, Molnár Tibi újra zöldre festett arccal szerepel vadonatúj klipjükben, a Play My Game-ben, ami az elfogadásról szól. Ramóna a magánéletéről is kifaggatta az énekest.

Hamarosan visszaesnek a lakáseladások?

Jelenleg a lakásárak az egekben vannak, de bajon hogyan alakulhat át az ingatlanpiac az új lakások áfájának emelkedésével? Erről kérdeztük az MNB igazgatóját, Banai Ádámot a Reggeliben.

Dávid szerint ezt kell tenni, ha be akarsz kerülni a Survivorbe

A Reggeli vendége volt a 2018-as Survivor győztese, Tömböly Dávid, aki ha tehetné, már jövőre visszamenne a szigetre. Dávid elmondta, szerinte hogyan kell érkeznie a castingra annak, aki a következő évad szereplője szeretne lenni.

Mi köze van Papp Gergőnek Kiss Ramóna babájához?

Hoppá! Gergő élő adásban elszólta magát?

Együtt segítettek az RTL sztárjai

Karácsonykor azoknak is eszébe jut, hogy a rászorulókon segítsen, akiknek esetleg év közben nem jut eszébe. Az Ökumenikus Segélyszervezet RTL-es sztárok segítségével könnyíti meg a helyzetüket: Puskás Peti, Szabados Ági, Kiss Ramóna és Tokár Tomi kötényt kötöttek magukra és mézeskalácsot sütöttek együtt.

Elárulták: ezért annyira szoros a kapcsolat Kiss Rami és húga között

Kiss Ramóna élete legnagyobb ajándékának tartja húgát, akivel napra pontosan 10 év különbség van köztük. A szoros kapcsolat titkának jártunk utána és Ramiék leendő családi fészkének előkészületeibe is beleshetnek!

1353 darab mézeskalácsszív

1353 darab mézeskalácsszívvel hívja fel a figyelmet most induló adománygyűjtésére az Ökumenikus Segélyszervezet. A mézeskalács szívek sütéséhez ismert énekesek, sportolók, színészek és az RTL több műsorvezetője is csatlakozott.

X- Faktor a színfalak mögül

A szombati élő showban 3 versenyzőtől búcsúztunk. Megmutatjuk, mi zajlott a háttérben: hogyan készülődtek a versenyzők, mit vártak tőlük a mentorok, Kiss Ramóna pedig elárulta, mi vagy ki volt az utolsó gondolata, mielőtt műsorvezetőként a színpadra lépett.

Irány az Élő show! - Kiss Ramóna és a mentorok

Az X-Faktor háziasszonya elvitte egy körre a mentorokat. Nézd meg Radics Gigi, ByeAlex, Puskás Peti és Gáspár Laci útját az élő show-ig!

Mi köze a pilisjászfalui iskola mosdóinak Kiss Ramónához?

4 éve pályázhatnak az általános iskolák mosdófelújításra, és azóta már 19 iskolában sikerült újjávarázsolni ezeket a helyiségeket. Az ünnepélyes átadó háziasszonya Kiss Ramóna volt, a közös tortázás után vele nézhették meg először a gyerekek az új mosdókat.

Kisbabával a pocakjában vezeti az X-Faktor élő show-t Kiss Ramóna

Kiss Ramóna izgatottan várja a szombati élő show-t. Mint mondja, várandósan még magabiztosabban áll színpadra. Kulisszatitkokról és az új szabályokról is mesélt nekünk.

Hétvégén kezdődik a Magyar Ízek Vására

Bár a gasztronómia egy kis szelet csupán Magyarország életében, a Magyar Ízeknél hiszik és hirdetik, hogy a táplálkozás a hétköznapi életünk, közérzetünk, egészségünk alapja, mely nem csupán jelenünket befolyásolja, de jövőnkre is kihat. Pap Krisztián, a Magyar Ízek alapítója volt a Reggeli vendége.

Jól ráijesztettek a várandós Kiss Ramónára

Öt nő beszélgetett a mai Reggeliben arról a hírről, hogy van egy brit nő, aki 29 év alatt 21 gyereket szült. Körbejárták a témát, szó volt az Egy nap című filmről, szülési történetek kerültek elő és Ramóna egy idő után csak hüledezett.

Kiss Ramóna revansot vett a mentorokon?

A Reggeli vendége volt Radics Gigi, Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti. Nem volt könnyű szóra bírni őket, de végül kiderültek az új szabályok, ByeAlex elmondta, hogy soha nem volt ilyen lelkes, úgy érzi, mintha megtalálta volna rég elveszett öccseit és a többiek is meséltek saját versenyzőikről.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!