KERESÉS search-close

Kiss Ramóna

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Kiss Ramóna"

Gáspár Laci imádja, ha ByeAlex hisztizik

A két mentor volt a Reggeli vendége, akik elmesélték, mit várnak egymástól és a jövőbeli versenyzőktől a 2019-es X-Faktorban. Jelentkezni még mindig lehet!

Meglepődtek a rajongók a Punnany Massif új dalán

A zenekar legújabb száma egy visszafogott dal lett, melynek címe: LÁV. A rajongók vegyes érzésekkel reagáltak rá.

Szabó Simon utánajárt, mi a pécsi zenekarok sikerének titka?

Halott pénz, Punnany Massif, 30Y... Csak néhány zenekar a listáról, akik Pécsről indultak és sikeressé váltak. Szabó Simon nyomozott a városban a Pécsi szál című filmben.

Majdnem lebukott a Főnök inkognitóban cégtulajdonosa

A Főnök inkognitóban forgatását Dr. Losó Viktor úgy élte meg, mint egy osztálykirándulást. Ki volt kapcsolva a telefonja és olyan dolgokat látott, amire egyébként nincs lehetősége.

Milyen kutyáknak való a kutyafuttató?

Korom Gábor szerint a futtató sokszor zsákutca, mert kicsi, szűk, nem tudja a kutya levezetni az energiáit és abból is baj lehet, ha a futtatóban összeakadnak összeférhetetlen állatok.

Hajas Laci több mint 40 éve varázsolja a frizurákat

A világ egyik legszebb szakmája az övé, ezt gondolja az ország legismertebb fodrásza, aki még mindig nem akarja abbahagyni a munkát. Soha, semmi más nem szeretett volna lenni.

Rácz Jenő is ott lesz a Gourmet Fesztiválon

A sercli, a paprika és a sör az idei fesztivál témája, ami Kiss Ramóna szerint nagyon illik a Michelin-csillagos séfhez. Jenőnek még nincs saját étterme, ezért aki szeretné megtalálni, a saját nevére szóló standon keresse.

Papp Gergő fél az állatoktól?


szerző:
2019.05.15. 08:05
Papp Gergő fél az állatoktól?

Az állat- és növényszeretet világnapja van május 15-én, ennek kapcsán Kiss Ramóna és Papp Gergő arról beszélgettek, ki mennyire rajong az állatokért? Kiderült, hogy Gergő nem annyira...

Öt hónap igazolt távollét után Kiss Ramóna visszatért a Reggelibe!

Ismét teljes a Reggeli csapata, 5 hónap igazolt távollét után visszatért a nézők egyik kedvenc házigazdája: mától, hetente egyszer Kiss Ramival ébredhettek mindazok, akik az RTL klubra kapcsolnak. Az újdonsült anyukán nyoma sem volt az ilyenkor megszokott fáradtságnak. Úgy gondolja, manapság egy nőnek sokkal több szerepben kell helytállnia, mint nagyszülei idejében. Ő jól érzi magát anyaként, menyasszonyként, de dolgozó nőként is.

KISS RAMÓNA: „Dolgozom, anya is vagyok és jól vagyok”

Kiss Ramóna 5 hónap igazolt távollét után visszatért a Reggelibe! Mostantól hetente egyszer újra vele ébredhetnek a nézők! Rami nem titkolja, hogy kezdetben tartott attól, hogy megszólják majd, amiért ilyen gyorsan visszatér a képernyőre, de Noé születése mindent felülírt, és most már csak azt csinálja, ami neki és a fiának is jól esik. A Fókusz riportját ITT nézheted meg.

Cirkuszi show-t ígér a Quimby frontembere

Mozgalmas, folyamatosan változó díszlete lesz a következő, nagyszabású Quimby-koncertnek. Erről és harmadik gyermekéről is mesélt Kiss Tibi, aki még csak 1 hónapja lett 3 gyerekes apuka.

Plasztikáztatnál? Most felteheted a kérdéseidet!

Aki még nem feküdt soha kés alá, de kacérkodik a gondolattal, most alaposan utánajárhat, mivel jár egy beavatkozás és mire számítson utána? Plasztikai konferenciát tartanak pácienseknek, ahol Magyarország top orvosai adnak tanácsokat.

10 éve összetart a színészekből álló Harmadik figyelmeztetés

Jubileumi koncertre készül a színészzenekar. Cserna Antal és László Zsolt mesélt a Reggeliben arról, hogyan alakultak és mi a titka annak, hogy még mindig működnek annak ellenére, hogy csak az előadások után, éjszaka tudnak próbálni?

Józan Laci nem tud lemondani róla, hiába szeretné

A Kifőzde vendége volt a színész, aki még mindig azon dolgozik, hogy felszedjen pár kilót, igyekszik egészségesen élni és étkezni, de nem minden terve valósul meg.

Kiss Ramóna a Reggeliben vallotta be: utálta Som-Balogh Edinát

A magas, szőke szépség nem aratott osztatlan sikert a stábban, amikor berobbant a Barátok köztbe. De Ramóna eddig sosem mondta ki, hogy a kezdetekkor cseppet sem rajongott Edináért.

Kukkants be az aukciók világába


szerző:
2019.05.09. 07:59
Kukkants be az aukciók világába

Nem kellenek milliók ahhoz, hogy valaki egyedi műalkotáshoz jusson egy aukción. Kováts Dávid mesélt az árverések világáról és arról, hogy a kortárs művészet mindenkié.

Kiss Ramóna visszatért, de kamerán keresztül figyeli kisfiát és apukáját

Ramóna újra beült a műsorvezetői székbe, de előtte Papp Gergő és Lali alaposan kifaggatta arról, hogyan változott meg az élete a szülés óta?

Rengeteg impulzus érte első munkanapján Kiss Ramónát

Az X-Faktor műsorvezetője januárban adott életet a kisfiának, azóta nem vállalt teljes munkanapot. A kis Noé apukájával volt addig Veszprémben, amíg anya dolgozott.

Kiss Ramónával töltöttük fia születése utáni első munkanapját!

Átértékelte a fáradtság és a fájdalom fogalmát is, Kiss Ramóna kisfia születése óta először tért vissza munkahelyére. Rami nyugodtan hagyta apukájára gyermeküket, szerinte Mátéval pontosan olyan biztonságban és szeretetben van Noé, mintha vele lenne.

KISS RAMÓNA: „Átrendeződött, hogy mi az a fáradtság!”

Kiss Ramóna fia, Noé januárban született, a műsorvezető pedig most kezd visszatérni a munka világába. Ramit a családi mindennapokról és arról is kérdeztük: hogyan tud lavírozni karrier és család között? A teljes riportot ITT nézheti vissza!

Kiss Ramóna szerint tartogat meglepetéseket az új női mentor

Az X-Faktor műsorvezetője szerint Dallos Bogi kíméletlenül meg fogja mondani a véleményét.

Kiss Ramóna vezeti a 2019-es X-Faktort!

Kiss Ramóna vőlegénye időbeosztásától tette függővé, hogy pici babájuk mellett el tudja-e vállalni a tehetségkutató műsorvezetését, amire végül igent mondott. Riportunkból az is kiderül, hogy mi lesz a mentorok sorsa!

Ők ülnek majd a mentori székben a következő X-Faktorban

Kiss Ramóna babázás után visszatér a képernyőre a tehetségkutató 2019-es szériájában, de vajon kik döntenek a versenyzők sorsáról?

Kiss Ramóna érzelmes pillanatot osztott meg

A műsorvezető Instagram-oldalára tett ki egy képet, ami azután készült, hogy a kisfiával hazamentek a kórházból. Vigyázat! Olvadásveszély!

Kiss Ramóna újra a Barátok köztben járt

Három éve számoltunk be róla: több hónapos szabadság után, Kiss Ramóna újra hallatott magáról. Nemcsak a Barátok közt Zsófija tűnt el a nézők szeme elől, de az őt alakító színésznő is. A Fókusz elkísérte, amikor visszatért a Barátok csapatához.

Hacker-támadás érte Kiss Ramónát

Tavaly ezen a napon számoltunk be róla: az egyik közösségi profilját támadták meg a hackerek Kiss Ramónának. A színésznő-műsorvezető hiába próbált, nem tudott belépni a fiókjába, hamar kiderült, hogy törölték a profilját.

EXKLUZÍV: megcsodálhattuk Kiss Ramóna és Lékai Máté babáját!

A boldog szülők veszprémi otthonukban fogadták a Fókusz stábját, ahol bepillantást nyerhettek a hathetes Noé mindennapjaiba.

Exkluzív: veszprémi otthonukban fogadtak Kiss Ramónáék a hat hetes Noé babával!

Vajon kire ütött Kiss Ramóna és Lékai Máté kisfia? A boldog szülők veszprémi otthonukban fogadtak minket a hat hetes Noéval. A Fókusz stábja exkluzív interjút készített az RTL Klub műsorvezetőjével és élsportoló férjével. A családról ITT láthatsz extra videót!

IDILLI: Kiss Rami és Lékai Máté repes a boldogságtól hat hetes csöppségükkel együtt

Kiss Ramónáról és Lékai Mátéról, na meg hat hetes csöppségükről Noéről exkluzív fotósorozat készült, ahol a Fókusz stábja is ott lehetett! A teljes riport ITT nézhető vissza!

Bombaformában Kiss Ramóna! FOTÓ!

Mindössze hat héttel a szülés után Rami ismét régi fényében tündököl!

Ilyen volt Kiss Ramóna első randija a szülés után!

Kiss Ramóna és párja most először tudott kettesben tölteni egy kis időt gyermekük érkezése óta - mutatjuk mit csináltak!

Hihetetlenül cuki képet posztolt Kiss Ramóna babájáról és párjáról!

Nem akárhogy telt a Valentin-nap Ramiéknál!

Kiss Ramóna bejelentkezett a babázásból

Az X-Faktor műsorvezetője még január végén adott életet kisfiának, Noénak, azóta pedig kicsit kivonult a közösségi oldalakról… egészen mostanáig.

Kiss Ramóna elárulta, hogy olykor csak áll és sír

A gyönyörű műsorvezető a napokban egy kis „helyzetjelentést” tett közzé a közösségi oldalán magáról és tündéri kisfiáról. <3

Kiss Ramóna végre megmutatta kisfiát! FOTÓ!

Az X-Faktor és a Reggeli műsorvezetője vasárnap adott életet kisfiának, Noénak, azóta azonban még nem hallottunk sokat a kis családról. Egészen a mai napig!

Megható üzenetekkel gratuláltak kollegái Kiss Ramónának

A műsorvezető kismamának természetesen munkatársai is gratuláltak a kis Noé megszületéséhez.

Noé baba: megszületett Kiss Ramónáék első gyermeke!

Vasárnap reggel megszületett Kiss Ramóna és a válogatott kézilabdázó, Lékai Máté első gyermeke! Rami, terhessége ideje alatt is végig szerepelt az RTL Klub képernyőjén. A Reggeliben, majd az X-Faktorban műsorvezetőként is láthattuk a kismamát. Aztán szeptemberben az is kiderült, hogy kisfiuk lesz, és Noénak fogják hívni. Rami kollégái és barátai most a Fókuszon keresztül küldtek neki videóüzenetekben jókívánságokat. Ha mindre kíváncsi vagy, akkor kattints IDE!

JÓKÍVÁNSÁGOK: Így gratuláltak Ramiéknak a kollégák!

Vasárnap reggel megszületett Kiss Ramóna és a válogatott kézilabdázó, Lékai Máté első gyermeke! Rami kollégái és barátai most a Fókuszon keresztül küldtek neki videó üzenetekben jókívánságokat. Nézze meg a teljes riportot: ITT!

Örömhír: megszületett Kiss Ramóna babája!

Hatalmas örömhírről számolhatunk be, ugyanis világra jött az X-Faktor műsorvezetőjének és párjának, Lékai Máténak a kisfia.

Hamarosan megérkezik Kiss Ramóna babája?

Az X-Faktor műsorvezetőjének legújabb fotóját látva te is azt fogod gondolni, hogy nemsokára itt a nagy nap.

Így alakultak a szerelmi szálak a sztárvilágban 2018-ban

A szerelmi bánat sötét fellegei 2018-ban sokkal kevésbé gyülekeztek felettünk, mint az előző években. A gólya viszont tett arról, hogy tavaly és idén is rengeteg bébi érkezése tegye boldoggá a szüleit. Azért némi szomorkodás is kijutott, Gregor Bernadett negyedik házassága véget ért, Dobrády Ákos és Iszak Eszter pedig végérvényesen szakítottak.

Hosszabb Reggeli és új házigazda várja januártól a nézőket

Nagy bejelentések napja volt az év utolsó adásában. 2019-ben mindenből többet kapnak a képernyők előtt ülő nézők.

Papp Gergő szumózott, futott és baltát is dobált idén

Gergő többször kapott olyan feladatot, ami eltér a hagyományos műsorvezetéstől. Megmutatjuk, mennyi mindent csinált a stúdióban a beszélgetésen kívül!

Ki mennyit tud Kiss Ramónáról? KVÍZ

 Még Ramónának is van szépséghibája, amit meg is mutatott a műsorvezető-társainak és a Reggeli nézőinek.

Kiss Ramóna nem bírta abbahagyni a sírást

A műsorvezető hamarosan szülni fog, ezért egy ideig nem látjuk majd a Reggeliben. Idei utolsó adásában megmutattuk neki 2018-as legjobb pillanatait, ami miatt eltört a mécses.

Rénszarvason érkezett a Reggeli új házigazdája

A régi műsorvezetők tűkön ülve várták, akár a gyerekek a Mikulást, hogy vajon ki fog előbukkanni, ha kinyílik a tolóajtó?

A Reggeli leg-leg-leg pillanatai 2018-ban

Visszatekintettünk az idei év legfurcsább, leglátványosabb, legcukibb vagy épp legviccesebb pillanataira.

Peller Anna eltévesztette kollégiumi szobáját és ledobta a textilt

A Reggeli vendégei játszottak a stúdióban. A játék lényege az volt, hogy történeteket meséltek egymásnak, amiről a többieknek el kellett dönteni, hogy igaz-e a történet vagy csak kamu?

Ők voltak 2018 legemlékezetesebb vendégei

Rendhagyó Reggeli volt látható december 21-én. A stúdióban megjelent az összes műsorvezető, a szerkesztők pedig készítettek egy összeállítást a vendégekről, akik idén leültek az asztal köré.

85 kutya vár szerető otthonra


szerző:
2018.12.17. 09:11
85 kutya vár szerető otthonra

Ma már az emberek egyre kevésbé akarnak keverék kutyákat, inkább a fajtisztákat keresik. Ezért előfordul, hogy egy-egy állat 8-10 évig a menhelyen marad.

Szinetár Dóra nem számított arra a meglepetésre, ami a Reggeliben várta

A színésznő a Reggeliben mesélte el, hogyan tudják összeszervezni - az ő szavaival élve - patchwork családot karácsony napjaira, és a beszélgetés végén egy meglepetés is várta a szülinapos színésznőt.

ByeAlex a legjobb kettőnél sem tudott hátradőlni

Az X-Faktor három dobogósa és ByeAlex is a Reggeli vendége volt. Visszaidéztük a Döntő legfontosabb pillanatait, és azt is megtuduk, milyen tervei vannak a legjobb hárommal ByeAlexnek.

Schell Juditból kibújt a szigorú tanárnő

Schell Judit is szerepel a nagysikerű Álomutazó című darabban, aminek az üzenetét a színésznő fontosnak tartja. A történetben ő Cosinus tanárnő, aki egy negatív figura a mesemusicalben.

Sharon Stone is vásárolt a magyar divatmárka ruháiból

Nemrég Miamiban járt az Amnesia, hogy bemutatkozzon az amerikai közönségnek, a Versace Villa adott otthont ennek az eseménynek.

Amerikai feleség lett Polgár Kriszta

Az egykori szépségkirálynő ma már Texasban él a családjával egy hasonló környéken, mint amit a Született feleségekben láthattunk.

Készen áll Kiss Ramóna és Lékai Máté otthona

Pár hónapon belül megszületik Kiss Ramóna kisbabája, Lékai Mátéval közös otthonuk pedig már készen is áll a kis család fogadására. Februárban lesz két éve, hogy együtt van a válogatott kézilabdázóval a műsorvezető, és már azt is eltervezték, hogy a gyerekszobában állítják fel a karácsonyfát.

Japán nagykövetnek készült Törőcsik Franciska

Franciska sokáig nem hitte, hogy színésznő lehet belőle, végül mégis elsőre sikerült bekerülnie a Színművészeti Egyetemre. Előtte viszont japánul tanult.

Gájer Bálint egyre többet gondol a gyerekvállalásra

Az énekes tele van programokkal, fellépésekkel, de Kiss Ramóna nem hagyta, hogy csak a munkáról beszéljen, megkérdezte Bálinttól, milyen tervei vannak a magánéletben?

Elsőként köszöntöttük kerek születésnapján Nyertes Zsuzsát

Holnap lesz a születésnapja, de mi már most tortával ünnepeltük Nyertes Zsuzsát, aki még mindig tele van tervekkel, de nem olyanokkal, amire elsőre gondolnánk.

Sztárszerelmeket mutat be Csézy új klipjében

Az énekesnő többek között a Gálvölgyi házaspárt is felkérte, hogy szerepeljenek a klipben, ami nagyon szépen átadja, milyen a szerelem különböző életszakaszokban.

Éliás Jr. még idén nagy dobásra készül

A zenész és énektanár sűrű évet tudhat maga mögött rengeteg utazással, fellépésekkel és egy nagyobb koncert még hátra van decemberben. Éliás Gyula Jr. karrierje kezdetéről is mesélt.

Megkönnyíti az életünket az online gyógyszerrendelés

Nagy Sándor a mobilgyogyszer.hu alapítója mesélt nekünk arról, hogyan juthatunk akár egy órán belül gyógyszerhez az internetes rendeléseken keresztül.

Ripli Zsuzsi elárulta bombasztikus alakjának titkát

Bár a színésznő rengeteget edz, azt mondja, igazából az étkezésre kell nagyon odafigyelni. Nemrég Mexikóban járt, ahol nem tudta tartani az étrendjét, de erre is van megoldása.

Még nagyobb távot tettek meg egy nap alatt Rakonczayék

22,4 km-t haladtak a Déli-sark Expedíció tagjai.

Zé: „Egyre nehezebb lesz elbúcsúzni…”

Panyik Anita és Kiss Ramóna voltak a leggyengébbek a mai napon, a döntés pedig könnyesre sikeredett. A zsűri nem fogta vissza magát. ölelésekkel búcsúztak.

Sárközi Ákos és Rami lebuktak a kóstoláson!

Rami kóstolása közben felmerült egy gondolat: vajon Sárközi Ákos lehet mindenkinek az apukája?

Boldog nagymamaként érkezett a Reggelibe Ábrahám Edit

A színésznő csillogó szemekkel mesélt kislány unokájáról, aki ugyan még nagyon picike, Editnek máris kész tervei vannak arról, mi mindent fognak együtt csinálni és azt is eldöntötte, hogy fiatal nagymama szeretne lenni.

Makovecz Imre életét mutatja be a XXI. század

Szabó Ádám, szerkesztő-riporter mesélt a Reggeliben arról, mi látható ma este 23 óra 25 perckor a XXI. század legújabb adásában az RTL Klubon.

Dér Zsoltnak elvonta a figyelmét Tóth Szabi főztje

Az Oltári csajok szereplője egy jótékonysági ügy miatt érkezett a Reggelibe, de az étel összezavarta. Decemberben elindult a Katona József Színház és Republic Group közös kezdeményezése, a Katona Charity. Célja, hogy a fiatalokhoz közelebb hozza a kultúrát, ezzel megteremtve a színházba járók új generációját.

Dukai Regina már októberben fát akar díszíteni

A modell-énekesnő a karácsony nagy rajongója. Bár a lakásában nem tudja kiélvezni az ünnepi hangulatot, mert ilyenkor mindig a családjánál van decemebr 22-től 26-ig, mégis fontosnak tartja a díszítést.

Tehetséges rappereket mutat be az Animal Cannibals új klipjében

A rapper duó először 1998-ban fogta össze a hazai rap közösséget és a Mindenki című dalukkal mutatták be azokat, akiket kevésbé ismertek. A Tarolnak az Emszik ugyanezt teszi 2018-ban.

Már most készül a nyárra a Szabad Tér Színház

A Margitszigeti Szabadtéri Színpad fennállásának 80. évfordulója alkalmából egész nyáron gazdag programkínálattal és a legnevesebb magyar és nemzetközi sztárokkal fogadta a főváros közönségét és idelátogató vendégeit a Budapesti Nyári Fesztivál, amelynek látogatottsága idén átlépte a bűvös számot.

A lemezfelvételek titkaiba avatta be a nézőket Tóth Szabi

A Sugarloaf zenésze meglepő dolgot árult el: a dalszerzés egy album elkészülésének legkönnyebb feladata. Az új szerzemények csupám 50 %-ig vannak készen, amikor stúdióba vonulnak.

Újabb 18 km-t haladtak a Déli-sark Expedíción

Rakonczay Gábor 18.2 kilométert tett meg, és a délutáni órákban elkezdett megváltozni a felszín, a hó több helyen is keményebb és jobban járható volt.

Kiss Ramóna és Józan Laci veszélyzónába kerültek

Rami és Laci teljesítettek a leggyengébben a mai két feladatban, közülük azonban csak egy valaki kaphatott még egy esélyt!

Rozina: „Rami, ezt rákenhetjük Noéra!”

Rozina a kóstoláson kíváncsi volt, vajon mi is lehetett az igazi oka, hogy Rami, egy számára teljesen ismeretlen alapanyagot választott... bejött a tippje.

Rami dühében kidobta az ételét?

Kiss Ramóna nagyon megkívánta a bébi polipokat, egy gond volt csak: nem tudta, mit is készítsen belőlük. Mentorát meglepte, hogy nem a megszokott módön pörög.

Sárközi Ákos szavai könnyeket csaltak versenyzője szemébe

Raminak nem volt ötlete a főzés elején, a végére mégis sikerült megalkotnia az ételét. Ennek meg is lett az eredménye, a séf olyat mondott, amivel igazán meglepte.

Kiss Ramóna elsírta magát: nem tudta, mit főzzön!

Rami saját magát is meglepte vele, hogy percekig csak állt a pultjában és nem tudta, mit készítsen. A műsorvezetőt végül a séf robbantotta ki a tehetetlenségéből.

A séf megmutatta versenyzőinek, hogy kell éttermi szinten tálalni

Sárközi Ákos igyekezett minden versenyzőjéből a legjobbat kihozni. Nemcsak a készülő ételeikről kérdezte őket, de segített megálmodni a tálalást is.

Fördős Zé bázisát megszállták a Konyhafőnök VIP hírességei

Nem árt időben felkészülni az ünnepekre, ráadásul ezt most a Konyhafőnök VIP – A séfek csatája versenyzőivel teheted meg.

Rácz Jenő: „Csocsesz a kisebb golyójából adott!”

A második kóstoláson elszabadultak a golyók és velük együtt a poénok. A kék csapat étele eléggé megihlette a zsűrit és magukat a versenyzőket is.

Mariann és Rami mellékvágányra tették Csocseszt?

Mariann és Rami nagyon akarták a 2 pontot, ezért átvették a vezetést Csocsesztől, és mindent egymás között beszéltek meg.

Tanulj a séfektől: így használd fel a fehér mákot

Fehér mákból főétel és desszert? A séfek igyekeztek minél jobban felkészíteni a csapataikat, pláne Rácz Jenő, akinek a versenyzői nem mehettek le a piactérre.

Csocsesz szembement a csapatával!

A kékek dönthettek: magukat erősítik vagy a pirosakat gyengítik. Csocsesz és a lányok nem értettek egyet a döntésben... vajon mire jut a konyhafőnök?

Rácz Jenő kidobta a kékek egész főételét?

Ha valaki ehetetlen elemet tálal fel, akkor az biztosan a kukában végzi. Vajon Rácz Jenő min kapta fel a vizet?

Sárközi Ákos egyet akart, hogy Mariann ne hódoljon be Raminak!

Hiába volt Mariann a konyhafőnök, nem volt magabiztos a feladatában, ezért Rami lépett a helyére. Mentoruk viszont ennek nem annyira örült...

Kövesd a profikat és te leszel az ünnepi asztal sztárja!

Itt a lehetőség, hogy idén a profi konyhafőnök szerepében villogjunk, és egy tökéletes karácsonyi menüsort rittyentsünk az asztalra. Fördős Zé bázisát megszállták a hírességek: A Konyhafőnök VIP versenyzői most segítségünkre lesznek a karácsonyi készülődésben, hogy a fogások után mindenki garantáltan megnyalja mind a 10 ujját. Kiss Rami ünnepi készülődését ITT megnézheted!

KARÁCSONYI MENÜ: Ez kerül az ünnepi asztalra Kiss Ramiéknál

Fördős Zé szerint karácsonykor kettészakad az ország. Vannak, a hagyományos töltött káposzta-halászlé készítők, és a nagy újítók, akik éppen ilyenkor szeretnek a leginkább kísérletezni! Ha kíváncsi vagy a mákos guba „Ramisított” verziójára, akkor figyeld az RTL Mostot! Addig is nézd meg, hogyan készül Soma az ünnepekre!

A Konyhafőnök VIP -ben gyakorlatilag mindenki mindenkivel csatázik!

A Konyhafőnök VIP- a séfek csatájában minden eddiginél nagyobb csaták dúlnak! Nem elég, hogy minden versenyző küzd a végső győzelemért saját magával, és a másik csapat tagjaival, a középdöntőben még saját csapattársaikkal is közös nevezőre kell jutni... ma jön az utolsó csapatos feladatnap, mi pedig eláruljuk milyen nevet választottak maguknak,és hogy mi jött össze az előzetes feltételezéseikből!

Mit gondolnak az X-Faktor mentorai Kiss Ramónáról?

Az X-Faktor mentorai egy nagyon speciális kérdésre válaszolhattak a Nap kérdése rovatunkban. Ki tudja, talán most először tehették meg nagy nyilvánosság előtt, hogy végre elmondhassák véleményüket Kiss Ramiról.

Íme Csocsesz és Angyalai!

Bár a középdöntő első feladatánál minden a feje tetejére állt, a csapat úgy érzi, sokat tudtak tanulni Csocsesz konyhafőnökségéből. Vajon hány pontot szereznek még?

Kiss Ramóna beismerte: idegeskedéssel, hisztivel indul náluk a karácsony

Szerda reggel videóüzenetet láthattak a nézők az igazi Mikulástól, Joulu Pukkitól, ennek kapcsán pedig elhangzott egy történet a Barátok közt sztárjától, Koller Virágtól, ami a tökéletes karácsonyi hangulatot festi le. Kiderült, Kiss Ramónáéknál biztosan nem forgatnának könnyfakasztó karácsonyi reklámfilmet.

Kiss Ramónáéknál káosszal kezdődik a karácsony

Ordítás, félresikerült fafaragás, ajándékért hisztiző kishúg és két felnőtt nő, aki nem akar segíteni a konyhában. Kiss Ramónáéknál így kezdődik az ünnep.

Kálloy Molnár Péter lemondott a szenvedélyéről

A színész nemrég tért haza a ködös Albionból, ahol 3 városban is fellépett, majd elment a nézőkkel egy tradicionális pubba. Kálloy Molnár betegségéről is mesélt és arról, hogyan változtat az életmódján.
 

Hogyan óvjuk a kutyánkat télen?


szerző:
2018.12.05. 08:42
Hogyan óvjuk a kutyánkat télen?

A sózott utak felmarhatják a kedvenceink lábát, erre fokozottan figyeljünk! Ahogy arra is, hogy ne hízlaljuk fel az ünnepi édességekkel.

Rajongók lakásába kopogtatnak be a Barátok közt sztárjai

Már 20 éve az emberek életének része a sorozat, ami vacsoraidőben megy az RTL Klubon. Ezért a készítők arra gondoltak, a nézők küldjenek fotót arról, mit esznek ilyenkor és egy-egy szerencsés a sorozat egyik sztárjával főzheti meg a nyertes receptet.

Időben kezdjünk el spórolni a nyugdíjas évekre!

Dr. Kravalik Gábor, az ÖPOSZ elnöke mesélt arról, hogyan járunk a legjobban, ha gondoskodni szeretnénk magunkról és az aktív évek utáni időszakról.

Már nem félünk a HIV-fertőzéstől?

Egyre kevesebben járnak szűrésre, miközben a betegek száma évről-évre nő. Leginkább a fiatalok felelőtlenek, ha védekezésről van szó.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való