Celebklub

Lássuk, hol nyaral a magyar válogatott

rtl.hurtl.hu

2016. július 6. 8:00

Amíg Szalai Ádám, a magyar válogatott csatára éppen Ibizán piheni ki fáradalmait, a kapus-legenda Király Gabi a Balatonon üdül. Szó se róla, a fiúk megérdemlik a láblógatást, hiszen hamarosan újabb feladattal kell szembenézniük.

Az elmúlt hetekben az egész világ megtanulta Szalai Ádám nevét. Tény és való, hogy a válogatott focista kapott hideget és meleget is bőven, de a franciaországi Eb-n bebizonyította, hogy Bernd Storcknak minden oka megvolt arra, hogy bizalmat szavazzon neki.

A nyolcaddöntőben Szalai és Marouane Fellaini, belga focista elég durván összeszólalkoztak. A Manchester United középpályása az ütközésük után megmutatta, hogy mennyivel vezet a csapatuk.

A kakaskodás után ellepték a mémek az internetet a „mikrofonfejű Fellainiről”, aki finoman szólva sem nyerte el a magyarok szimpátiáját.

Szokták volt mondani, hogy kicsi a világ, és ez újra bebizonyosodott, ugyanis Szalai világ másik felén, Ibizán éppen a bongyor Fellainivel futott össze. A focista büszkén posztolta közös képüket, és úgy tűnik, már nem haragszanak egymásra.

„Megbeszélve...:)”
 

 



Természetesen a közös fotón kívül a jóképű labdarugó örömmel oszt meg fotókat Ibizáról, a tengerről, és - ahogyan ő hívja, - a Szalai teamről, a hölgyek legnagyobb örömére ...
 

 


... Amíg Szalai Spanyolországot választotta, addig Király Gábor a Balatonon nyaral. Van is mit kipihenni, hiszen annak ellenére, hogy a belgák elleni meccsen véget ért egy álom, Király Gabi mindent megtett a győzelemért. A magyar válogatott kapusa tíz alkalommal védett a belgák elleni kilencven perc alatt, óriási teljesítménye előtt pedig a világsajtó is megemelte kalapját.
 

 


Priskin Tamás kislányától már többször elolvadtunk. Legutóbb Tomi Instagram-oldalán tette közzé azt a videót, amin Lia hangosan szurkol apukájának, és a magyar csapatnak.

A focista - az ő szavaival élve - néhány nappal ezelőtt két szerelmével, Liával és kedvesével együtt Győrbe látogatott, ahol egy kis utcában kapták őket lencsevégre. Ugye, milyen elbűvölőek együtt?
 

 

 

Forrás: Facebook, Instagram

#Celebklub#szalai ádám#király gábor#nyaralás#relax#pihenés#eb

Címlapról ajánljuk