Celebklub

Molnár Andi olyat mutatott, amit eddig csak kevesen láthattak!

rtl.hurtl.hu

2016. július 2. 11:44

A gyönyörű táncos nyara eddig eléggé eseménydúsan alakul: nyaralás, különc kerékpározás, egy kis fesztivál hangulat, sőt még egy izgalmas titok is belefért a sűrű hétköznapjaiba!

Megérkezett a nyár, amikor mindenki nyaraló üzemmódba kapcsol. Jöhet egy kis Balaton, még több pancsolás, szórakozás, lazulás, egy kis bűnözés, vagyis mondjuk ki: a jól megérdemelt pihenés.

Ámde ilyenkor sem búcsúzhatunk el teljesen a munkától. Így van ezzel Molnár Andi is, aki közösségi oldalán szereti élete minden pillanatát megosztani a rajongóival, így most először a nyári meló-kalandokba, pontosabban egy forgatás kulisszái mögé is bepillantást engedett:

 


A „werk-work” mellett persze akadt idő a lazításra is, és Andi leruccant egy picit a Balatonra, ahol két sármos úriemberrel hódították meg a habokat:


Ugye, mindenkinek jól jön egy kis hullámzó nyugalom Magyarország tengerén, főleg, ha ilyen alakot villanthat az arra nyaralóknak! Nem csoda, hogy a folyton mozgásban lévő táncos ilyen bomba formában van. De nem kell aggódni, szívesen ad tippeket mindenkinek, aki csinos alakra vágyik!

Azt persze mindenki tudja, hogy a karcsú vonalak egyik alap feltétele, hogy rendszeresen megmozgassuk magunkat. Andi nemcsak a táncra esküszik, szívesen pattan kerékpárra, sőt, jobban kedveli a kétkerékes közlekedést:

Azonban nem lehet folyton a munkára és a tökéletes külsőre gondolni, néha el kell engedni mindent és csak élvezni az életet. Mi sem tökéletesebb erre, mint a fesztiválozás! A 24. alkalommal megrendezett VOLT fesztiválra rengetegen indultak meg a héten – sztárok és extrém fesztiválarcok egyaránt – és köztük volt Molnár Andi is!

 


Andi nyara eddig nem szűkölködik a kalandokban, a tiétek hogy telik eddig?

Képek: Molnár Andrea Facebook

#Celebklub#molnár andrea#tánc#nyár#nyaralás#volt#fesztivál#kulissza#balaton

Címlapról ajánljuk