Celebklub

Íme a legcukibb focista gyerkőcök és büszke apukáik

rtl.hurtl.hu

2016. július 2. 9:00

Az Eb miatt az egész világ foci-lázban ég, ezért arra gondoltunk, hogy összeszedjük a legjobb fej focista apukákat és gyermekeiket, akikről - legyen szó bármekkora hajtásról - szívesen posztolnak egy-egy elbűvölő fotót vagy videót.

Kezdjük a sort az Eb eddigi legtündéribb pillanatával. Miután Wales legyőzte Írországot, Gareth Bale gyönyörű kislányával, Alba Violettel ünnepelt a pályán. A fotók alapján nehéz eldönteni, hogy Bale vagy kislánya örült jobban a győzelemnek, mindenesetre azt bátran kijelenthetjük, hogy a walesi játékos nemcsak jó labdarugó, de apaként is tökéletesen helytáll.

 


A portugál focista, Cristiano Ronaldo azon túl, hogy világhírű játékos, a 6 éves Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro junior apukája. A történet különlegessége, hogy a 2010-ben született gyerkőc nem ismeri anyukáját, így CR fiát a nagymamája, Dolores neveli. Ettől függetlenül minden jel arra utal, hogy a kisfiúnak nincsen semmiféle hiányérzete, és kölcsönös a rajongás apa és fia között.

 



Ha már külföldön járunk, nem hagyhatjuk ki a felsorolásból David Beckhamet, illetve Shakira férjét, Gerard Piquét sem.

Beckhamről talán mindenki tudja, hogy 4 gyerkőc büszke édesapja. A világklasszis gyermekei között akad, aki modellkedik, van, aki fotóz, Cruz pedig úgy tűnik, énekesi babérokra tör.
 


Shakira és Piqué két kisfiút nevelnek a legnagyobb boldogságban. A sztárpár rendszeresen örvendezteti meg rajongóit egy-egy közös családi fotóval, és annak ellenére, hogy imádjuk Shakirát, be kell, hogy valljuk: Piquének még az énekesnőnél is jobban állnak a gyerekek, vagyis Sasha és Milan.
 



A magyar válogatott hétfőn érkezett haza a franciaországi Eb-ről. Priskin Tamás, a magyar válogatott csatára hazatérte után Instagram-oldalán hálálta meg a magyar szurkolók biztatását, amihez egy videót is csatolt a kislányáról, aki úgy szurkolt apukájának, mint senki más.

" Lia, lia, Ungália"
 

 

PT (@priskatom) által közzétett videó,

 

Hősök lettek: hazaérkezett a magyar fociválogatott

Forrás: Facebook, Instagram

 

#Celebklub#eb#focista#apukák#beckham#Gareth Bale#piqué#RTL Klub#rtl#magyar válogatott

Címlapról ajánljuk