Celebklub

Szulejmán: „A gyermekeimért mindent!” – Boldog apák napját!

rtl.hurtl.hu

2016. június 19. 13:00

Tudjuk, hogy édesanyából csak egy van, viszont szeretnénk kiállni amellett, hogy édesapából is. Mi lenne velünk nélkülük? Ki kényeztetne, óvna és nevettetne meg minket? A mai nap róluk szól!

Azon gondolkodtunk, hogyan tudnánk igazán bemutatni, milyen erős és érzelmes egy atyai szív. Nem kellett sokat keresgélnünk, ugyanis a híres török sorozat határozott és kemény szultánja tökéletes példa erre. I. Szulejmánról kevesen tudják, hogy a határozott és szigorú énjét mennyire meg tudta lágyítani az ő egy szem lánya, Mihrimah.

A szultána volt a mindene, mikor meglátta gyönyörűségét - egyszerűen megállt az uralkodó számára az idő, és nem létezett akkor semmi más. Csodálatos apa-lánya kapcsolat volt az övéké, irigylésre méltóan szerették egymást.

A szultán nemcsak Mihrimahért volt oda, hanem szerelméért, Hürremért is.

Emlékszel arra a jelenetre, mikor Szulejmán egész éjjel a beteg felesége mellett virrasztott? 

Csodálatos pillanatok következnek! 

Szulejmán valóban jó apa volt, nem félt alkalmazni zord szigorát, de a sebezhető szívét is megláthatták gyermekei. Ehhez bátorságra is szüksége volt, de az uralkodó szembeszállt még a saját démonjaival is, főleg ha a családjáról volt szó. 

Boldog apák napját kívánunk! 

#Celebklub#apák napja#szülő-gyerek kapcsolat#szeretet#biztonság#béke#Szulejmán#hürrem#mihrimah#sorozat#történelem#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk