Celebklub

Jennifer Aniston 47 évesen babát vár?

rtl.hurtl.hu

2016. június 16. 8:00

Köztudott, hogy a színésznő nagyon régóta szeretne gyermeket. Az álom végre valóra válhat? Exkluzív fotók következnek!

Aniston végre babát vár. Az évek alatt többször hamisan pletykálták ugyanezt a színésznőről, most azonban párja, Justin Theroux is igazolta az állítást!

Jenre az elmúlt időszakban rájárt a rúd. Nemrég temette el szeretett édesanyját, és férjével is megromlott a kapcsolatuk. Ennek pedig egyik legfőbb oka az volt, hogy lassan belefáradtak és feladták az évek óta tartó próbálkozást a közös babáért.


Éppen ezért a kicsi mondhatni a legtökéletesebb pillanatba jött. Egy ismerősük állítása szerint a pár ismét felhőtlenül boldog, és ezt nem is rejtik véka alá.

 

A photo posted by @whyiloveaniston on


A Bahamákon kapták őket lencsevégre férjével, ahogy a tengerparton élvezik a kellemes hullámokat. Aniston pici pocakja már szépen kerekedik, és láthatóan kicsattan az egészségtől!


A színésznő állítása szerint, édesanyja küldte nekik a gyermeket, hisz az örömhír segítségével a szomorú halálesetet is könnyebben átvészeli.

Ezúton is gratulálunk!

Egyébként Anistonon egy cseppet sem látszanak az öregedés jelei. De vajon mi lehet a titka? Esetleg ő is kés alá feküdt fiatalsága megörzésének érdekében?

A részletekért kattints a videóra!

Forrás: intouchweekly
Képek: Instagram

#Celebklub#jennifer aniston#színésznő#justin theroux#terhes#terhesség#baba#babát vár#celeb#celebhír#pletyka#fotók#exkluzív#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk