Celebklub

Mit viselnek 2016 legmenőbb sztárbabái?

rtl.hurtl.hu

2016. május 28. 15:35

A gyermeknap közeledtével górcső alá vettük, mi a legdivatosabb viselet a híres gyerkőcök körében.

A gyermekáldás mindig boldog pillanat, nincs ez másképp a hírességeknél sem. Ám ha a sztárok világába új jövevény érkezik, mindenki szeme az apróságra szegeződik. Éppen ezért nem meglepő, hogy kedvenc celebjeink nagy gondot fordítanak arra, mit viseljen csemetéjük.

Nádai Anikó babája tavaly érkezett és már most nagy rajongótáborral rendelkezik. A Farm műsorvezetője bár egy ideig óvta őt a rivaldafénytől, de ma már egyre több cukiságot oszt meg az interneten. A képen látható bajszos cumitól mindenki szíve elolvad.


A Barátok közt Bence babáját mindenki imádja. Mi sem tanúsítaná ezt jobban, mint ez a nemrég megosztott fotó, ahol Kiss Ramónával és Józan Lacival pózol. Bence a letisztult stílus híve, hisz a világoskék, sosem megy ki a divatból!


A csöppség nem csak a sorozat miatt áll közel Ramónához, a színésznő keresztanyja is a kisfiúnak.

Beyoncé kislánya, Blue Ivy januárban ünnepelte 4. születésnapját, és már most divatdiktátorként pózol a fotókon. Az énekesnő legutóbb egy közös szettben pózolt gyerkőcével. Hát nem ennivaló?


Katalin hercegné és Vilmos herceg második gyermeke Charlotte Elizabeth Diana május 2-án ünnepelte első születésnapját. Nagy-Britannia második legmagasabb rangú nője már most tudja, hogyan kell pózolni a kamerának, és hát valljuk be, a rózsaszín a hercegnők színe.


Temészetesen Istenes Bence és Csobot Adél babáját is meg kell említenünk. Bár a lurkóról még nincs fotó, biztosak vagyunk benne, hogy Natan is diktálni fogja a divatot.


Idén is sok sztárbabát várunk, és a pletykák szerint a Barátok közt sztárja is gyermeket hord a szíve alatt. Ha kíváncsi vagy az igazságra, kattints a videóra!

Forrás/képek: Facebook, Instagram

#Celebklub#nádai anikó#som-balogh edina#józan laci#beyoncé#lékai-kiss ramóna#katalin hercegnő#vilmos herceg#gyermek#gyermekáldás#divat#patrik#celeb#Farm#Barátok közt#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk