Celebklub

Celeb mentorokkal a Farm győzelemért!

rtl.hurtl.hu

2016. május 27. 13:47

A játék utolsó hetében már csak négy farmer küzd a 20 millió forintos fődíjért, ezért ilyenkor minden támogatás számít. Lássuk, hogyan töltődött fel Cintia, Attila, Gábor és Gergő!

Az elmúlt hónapok megpróbáltatásai meggyötörték a tanya lakóit, ezért lehetőséget kaptak arra, hogy egy-egy szerettükkel találkozzanak – természetesen csak a Farm kerítésein belül. Az érzelmi töltésen kívül mentálisan tuningolást is kaptak a celeb mentorok jóvoltából.


Gábor volt az első, aki barátnője látogatása után Aureliót fogadhatta a kapunál. A két fiú szinte azonnal egymásra talált, alaposan kihasználva az együtt tölthető időt. A farmer jó házi gazda módjára körbevezette az egykori VV győztest, aki már az első lejtőn jól pofára is esett.

A Farm Fitnesz 2.0-ba vezetett az útjuk, ahol megkezdték a kigyúrt játékos felkészítését az esetleges erőnléti feladatokra. Aurelio hangos bíztatása erőt adott Gábornak az előtte álló nehéz napokra. Ám az állatok nem biztos, hogy örültek a „Mi van Farm?” éterbe üvöltött változatának. Lorenzo, alias Csula bá első találkozásuk alkalmával megmutatta neki, hogy ki az úr a tanyán.

Az újdonsült barátok együtt töltötték az estét is, így derült ki Aurelio számára, hogy tulajdonképpen mi is az a zacsi sendergetés, amit Gábor állítólag rendszeresen művel a takaró alatt. Lehet, hogy a ValóVilág hatodik szériájának győztese le van maradva a nevével fémjelezett helikopterezéssel?

A valóságshow-hős távozása után Cintia fogadta az egykori Éjjel-Nappal Budapest szereplőt, Dórit, aki a lehető legjobb ajándékkal lepte meg a farmert. Dj doTi még az este folyamán ’Felelsz vagy mersz?’ játékot kezdeményezett, hogy jobban megismerhesse a farmlakókat, illetve ők is egymást.

A közös program után azonban kettesben maradt mentoráltjával a Heti Gazda szobában. Cintia megrázó részleteket mesélt gyermekkoráról és édesanyjáról.

Másnap már kellemesebb témákra eveztek. A fűben ücsörögve, Turner társaságában fejtette ki Cintia, hogy kitől tart leginkább a Farmon, ami a végjátékot illeti.

Attila természetesen ott legyeskedett a lányok körül, hogy feladatot osszon nekik, de Dóri nem hagyta, hogy elrontsa a meghitt beszélgetést. Viszont nem sokkal később a munkamániás farmer is vendégeket fogadhatott. Először párja, Szonja érkezett hozzá. A búcsú után, a meghatottságból felocsúdva kezdetét vehette a fergeteges buli, amit Attila celeb mentora, Bunyós Pityu garantált a tanyán. A karaoke party asztalon táncolással végződött, amit hidegzuhannyal zártak a farmlakók.

Gergő a vizes póló versenyből kimaradt, de a vendégvárásból nem. Először a tőle megszokott ’izgalommal’ fogadta vendégét, akit Gábor Delhusa Gjonnak nézett.Az együtt töltött időnek végül úgy tűnt, meg lett az eredménye. Ada kvízzel készült a farmereknek, ami ugyan különös módon végződött, de a játékosok még így is élvezték. Másnap pedig sokkal személyesebb kérdéseket tett fel Gergőnek, akiben ezáltal könnyen letisztulhattak a Brigi iránti érzelmek.
on site embed

#Celebklub#celeb#mentor#gábor#gergő#ada#bunyós pityu#aurelio#kovács dóri#vv aurelio#dj doti#énb zsófi#Farm#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk