Celebklub

Kiss Ramóna felejthetetlen élményben részesítette rajongóját

rtl.hurtl.hu

2016. május 3. 13:00

A Barátok közt sztárja egy rendkívüli ajándékban részesült, amit valószínű sosem fog elfelejteni, és amit viszonzott is közösségi oldalán.

A hírességek élete nem mindig móka és kacagás, bármennyire is nagy a csillogás, rengeteg sok lemondással jár az a bizonyos pompa. Cserébe viszont a rajongók szeretete mindenért kárpótol őket.

Erről Ramóna is tudna mit mesélni, ugyanis az egyik kis kedves követője egy olyan édes ajándékkal lepte meg őt, amiről álmodni se mert volna. A 14 éves Valentína imádja a Szentmihályi Zsófiát alakító színésznőt, emiatt a születésnapi tortájáról nem maradhatott le a közös fotó. Rami se volt rest, gyorsan meg is osztotta közösségi oldalán a megható meglepetést.

"Ma van az én egyik nagyon kedves rajongóm, Valentína 14. szülinapja. Édesanyja elküldte nekem a tortáját, aminek nagyon-nagyon örült, és természetesen én is! Ezúton szeretnék Nagyon Boldog Szülinapot Kívánni Drága Valentína."

 

Ramóna most épp nem szerepel a Barátok köztben, ugyanis egy régi álmát váltotta valóra, és elutazott Miamiba. Azóta már hazatért, és újra forgat. Élményeiről nagy örömmel mesél. Nézd meg a videót!

 

Forrás/Képek: Facebook

#Celebklub#sztárok#rajongók#követők#meglepetés#megható#szeretet#lékai-kiss ramóna#Barátok közt#sorozat#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk