Bulvár

Novák Katalinnak öltözne farsangra? Így kell

rtl.hurtl.hu

2024. február 12. 15:38

Novák Katalinnak öltözött egy magyar cosplayer, aki azt is megmutatta, hogyan készült el a jelmeze, ha valakinek esetleg ötlete támadna farsangra. Ez lehet az év slágerjelmeze!

Novák Katalin szombaton mondott le köztársasági elnöki posztjáról, mert kiderült: kegyelmet adott egy pedofil bűnsegédjének 2023 áprilisában. Vele együtt távozott a kegyelmet annak idején még igazságügyi miniszterként ellenjegyző Varga Judit országgyűlési képviselő is. Volt, akit megdöbbentett az államfő lemondása, de másokat a jelek szerint megihletett: 

egy magyar cosplayer ugyanis a hétvégén Novák Katalinnak öltözött egy farsangi bulin.

Aki nem ismerné, a cosplay az előadó-művészet egy ága, ahol a részvevők általában képregényhősök, rajzfilmfigurák vagy filmszereplők bőrébe bújnak, jelmezeikkel pedig próbálják visszaadni az adott karaktert. Az említett cosplayer – művésznevén Gorkie – egy TikTok-videóban be is mutatta, hogyan készült el a jelmeze, ha esetleg valaki utána szeretné csinálni. A videót hétfő délutánig már több mint 80 ezer ember látta.


Hiába bukott meg, továbbra is milliókat kap havonta Novák Katalin. Az RTL Híradó riportja szerint élete végéig több milliós havi tiszteletdíj, állami lakás, autó és titkárság jár az államfőnek, akkor is ha nem töltötte ki elnöki ciklusát.


Nyitókép: Novák Katalin köztársasági elnök beszédet mond a Vahagn Hacsaturján örmény köztársasági elnökkel tett látogatásán a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen, Budapesten 2024. február 6-án. Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

#Bulvár#novák katalin#köztársasági elnök#jelmez#cosplay#tiktok#Videó#farsang#farsangi-buli

Címlapról ajánljuk