Bulvár

A Pókember-sztár Tom Holland helyett a szintén színész Tom Hollandernek küldték a hatalmas bónuszpénzt

rtl.hurtl.hu

2024. január 25. 7:41

Két betű és több millió dollár a különbség közöttük.

Összekeveredtek a nevek a fizetési osztályon, ezért a Tom Hollandnak járó bónuszt Tom Hollandernek utalták el, írj a Variety.

A lap emlékeztet rá: a 27 éves Tom Holland a Pókember-filmek sztárja, míg az 56 éves Tom Hollander közkedvelt karakterszínész, aki olyan filmekben és sorozatokban szerepelt, mint a King's Man - A kezdetek, A Fehér Lótusz, a Bohém rapszódia, az Éjszakai szolgálat, A Karib-tenger kalózai és a Büszkeség és balítélet 

Hollander Seth Meyers talkshowjának vendégeként mesélte el, hogy egy rövid ideig ugyanaz az ügynökség képviselte, mint ifjabb kollégáját, egy alkalommal pedig Holland helyett neki küldték el a Bosszúállók bevétele után járó bónuszt.

A színésznek felrémlett, hogy ő ugyan nem szerepelt semmiféle Bosszúállókban, de azért megnyitotta az emailt, és egy akkora összeg nézett vele farkasszemet, amekkorát még életében nem látott.

Ez nem a fizetése volt, hanem a bevétel után járó első bónusz. Nem a teljes bónusz, csak az első. Még sosem láttam ennyi pénzt. Hétszámjegyű összeg volt

– mesélte Tom (nem Holland) Hollander.

Nyitókép: Arturo Holmes/WireImage

#Bulvár#tom holland#tom hollander#pókember#bónusz

Címlapról ajánljuk