Bulvár

„Egy 80 éves férfival kellett lefeküdnünk érte, mindennek ára van” – kitálalt a Playmate Hugh Hefnerről

rtl.hurtl.hu

2024. január 19. 13:55

Hugh Hefner Playboy-alapító özvegye elárulta, valójában sosem volt szerelmes néhai férjébe.

Crystal Hefner kendőzetlen őszinteséggel vallott a Hugh Hefner mellett töltött évekről a napokban debütáló, Only Say Good Things: Surviving Playboy and Finding Myself (Csak jó dolgokat mondj: a Playboy túlélése és önmagam megtalálása) című memoárjának megjelenése előtt. A People magazinnak úgy nyilatkozott, hogy valójában sosem volt szerelmes néhai férjébe – írja a New York Post. 

Rájöttem, hogy nagyon nagy hatalmi egyensúlytalansággal van dolgom. A siker és a fantázia világának tűnt, de egy 80 éves férfival kellett lefeküdnünk érte, mindennek ára van

– mondta az egykori Playmate.

„Akkoriban azt hittem, a csúcson vagyok. Azt gondoltam, ha mindent szeretni fogok, amit ő, és megteszek mindent, amit elvár tőlem, akkor én leszek a kedvence. Az is voltam, de közben elveszítettem önmagamat” – nyilatkozta Crystal Hefner.

A memoárt több éves terápia után adja ki Crystal Hefner, aki 2012-ben, 25 évesen ment hozzá az akkor 86 éves Hugh Hefnerhez, a Playboy-t megalapító milliárdoshoz. A férfi 91 esztendős korában hunyt el, feleségével haláláig együtt voltak. Tavaly júliusban az amerikai Postnak Hefner személyes dolgairól is nyilatkozott: azt mondta, élete végéig Viagrát fogyasztott, emiatt az egyik fülére megsüketült.

Hugh Hefner életéről többet is megtudhat az RTL Híradó korábbi riportjából:

Nyitókép: Tibrina Hobson / Getty Images

 

#Bulvár#playboy#playmate#hugh hefner#Crystal Hefner

Címlapról ajánljuk