Bulvár

A Playboy-guru bizarr szexjátéka a fertőzések melegágya volt

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 20. 8:00

Undorító! – fakadt ki az egykori Playboy-nyuszi.

Hugh Hefner két hajdani barátnője is úgy nyilatkozott, hogy a legendás Playboy-alapító a babaolajra esküdött, mármint olyan élethelyzetekben, amikor síkosítóra volt szüksége, írja a New York Post.

Az egykori Playboy-nyuszi, Holly Madison és Bridget Marquardt a 2000-es évek elején tartoztak Hugh Hefner intim barátnői köréhez. 

És Madison most elárulta:

Hef babaolajat használt. De senkinek sem ajánlanám, könnyen fertőzést okoz. Undorító. Nem tudom, miért ragaszkodott ehhez

Hozzátette: állandóan irritációt érzett a babaolaj miatt, mivel a szer felborítótta a szervezete pH-egyensúlyát. Olyan érzése volt emiatt, mintha gombás fertőzése lenne – tette hozzáa modell, akinek történetét Marquardt is megerősítette.

A tudomány egyébként régóta ismeri a jelenséget, a babaolaj használata a tudósok szerint valóban növeli a gombás fertőzések kockázatát. Egy másik tanulmány pedig arra jutott, hogy a babaolaj, és úgy általában az olajok használata azért nem javasolt síkósítóként, mert akár egyetlen perc alatt is lebonthatják az óvszereket. 

Nyitókép: Holly Madison és Hugh Hefner - Fotó: Denise Truscello/WireImage

#Bulvár#hugh hefner#babaolaj#playboy#playboy nyuszi

Címlapról ajánljuk