Bulvár

Nyári Dia hippimutter, nem érdekli, ha megbélyegzik

rtl.hurtl.hu

2023. december 28. 10:05

Megvan a saját elképzelése a gyereknevelésről.

„Mindig is fiatalon szerettem volna anya lenni, és voltam olyan szerencsés, hogy hamar összesodort minket az élet a férjemmel. Egy éve voltunk együtt Danival, amikor elhatároztuk, hogy gyereket vállalunk, mert tudtam, hogy nemcsak társként, hanem szülőként is számíthatok rá. Így is lett! A férjem rengeteg terhet levesz a vállamról” – mondta Nyári Dia a Storynak. A beszélgetést a Blikk szemlézte. 

Nyári Diát barátai „igazi hippimutternek” tartják, férjével ugyanis igyekeznek nem túlaggódni a gyereknevelést. A színésznő szerint a gyereknevelés csapatmunka, többek között ezért nem is hatotta meg soha ismeretlen emberek véleménye, akik megpróbáltak beleszólni az életébe. Megvan a saját elképzelése az anyaságról.

„Nem érdekel, amikor megbélyegeznek, hogy rossz anya vagyok. A gyereknevelés szerintem egyébként sem egyszemélyes feladat, hanem csapatmunka. Azért, mert egy nő anyává válik, még nem kell mindent terhet egyedül cipelnie. Nem szégyen segítséget kérni! Jó esetben az apukák és a nagyszülők is hadra foghatók, de tudom, hogy vannak olyan anyák, akik képtelenek elszakadni a gyermeküktől. Én nem vagyok ez a típus” – fogalmazott.

„A mai napig jellemző rám, hogy könnyen azt mondom valamire, csináljuk – vagy megugrom, vagy belerokkanok” – vallotta be Nyári Diána a Portréban. A színésznő azt is elmesélte, hogy sokat volt egyedül gimnazista korában, ezt pedig nagyon nehezen viselte. A teljes beszélgetést az RTL+-on lehet megnézni.

Egy kis részletet pedig itt:


Nyitókép: RTL

 

#Bulvár#nyári dia#Sztárbox#anyaság#család#gyereknevelés#szülők

Címlapról ajánljuk