Bulvár

Tóth Gabi: A kidolgozatlan traumákkal szembe kell néznem

rtl.hurtl.hu

2023. december 17. 14:06

Évértékelőnek tekinthető írást tett közzé Tóth Gabi.

Korán megtartotta idei évértékelő beszédét Tóth Gabi, a magyar közélet egyik legfontosabb szereplője. Az énekesnő az Instagramon üzent követőinek egy fekete-fehér fotóval, amelyen az őt ért nehézségek, élményeket említésével vet számot élete alakulásáról.

Azt írja: „Így az évnek a vége felé sok minden kavarog bennem.. életem egyik legnehezebb és egyben legszebb éve is volt az idei”. Hozzáteszi: idén igazán megerősödött bátorsága és a magába vetett hit, mert „amikor mersz tenni, lépni, lenni, élni , szeretni, fájni, sírni, üvöltve nevetni a világba… amikor megéled akkor is, ha a világ ellened van… amikor megcsap a halál szele, akkor azzal az érzéssel együtt születsz újjá… bizonytalanságból a biztonság, félelemből a szabadság vár ránk…”

Hozzáteszi: „megannyi munka vár még rám is… tudom.. a kidolgozatlan traumákkal szembe kell néznem, de egy ilyen év után nem riadok meg a legnagyobb elgyengüléseimtől sem… Jöjjön bármi is … Csupán élni és szeretve lenni feltételek nélkül… Mert mindenkinek jár!”

A posztot egy idézettel zárja: „Fájjon, csak fájjon Szívemre szálljon, s nem eszi meg a halál”.

Tóth Gabit tíz éve hazugságvizsgálatnak vetették alá, meghökkentő dolog derült ki:


Nyitókép: Kiss Gábor / MTI

#Bulvár#tóth gabi#instagram#2023#hit#élmény#trauma#válás

Címlapról ajánljuk