Bulvár

Gáspár Győző Tóth Gabival pózolt

rtl.hurtl.hu

2023. december 17. 15:23

Karácsonyi hangulatú képpel kívánt szép napot követőinek.

A Blikk szúrta ki, hogy Gáspár Győző karácsonyi hangulatú képet osztott meg, Tóth Gabival az oldalán: ezzel kívánva Instagram-követőinek kellemes napot.  Az Instagram-történet ide kattintva tekinthető meg korlátozott ideig.

Elfáradtam, megtörtem és úgy gondolom, nem szeretném újraépíteni azt, amit elrontottak nekem” – mondta 2012-ben, 13 év tévés szereplés után Gáspár Győző, miután ejtették ellene a pénzmosás vádját. Azt mondta, a családját ért támadások miatt úgy döntött, visszavonul: 

A Fradi-Debrecen meccsen Gáspár Győző a szurkolók nem kis döbbenetére megjelent a családjával a Fradi VIP páholyában. Tavaly első sorban vonult a Békemeneten, és nemrég azt mondta: szívét, lelkét, vérét adná a miniszterelnökért. De nem ő az egyetlen roma híresség, aki az elmúlt években feltűnt a Fidesz közelében. A Házon kívül szakértőkkel járt utána, mi lehet a kormánypárt célja a roma celebekkel. És megmutatjuk azt is, mit szóltak Gáspár Győző hirtelen feltört nemzeti érzelmeihez és focirajongásához a szülőfalujában:


Nyitókép: Nagy Attila Károly / rtl.hu

#Bulvár#tóth gabi#karácsony#kép#instagram

Címlapról ajánljuk