Bulvár

Tóth Gabit jellemezte Pottyondy Edina: Nemcsak szerető édesanya, hűséges feleség, szenvedélyes szerető, popdíva, Isten hírnöke, Orbán hírnök

rtl.hurtl.hu

2023. november 21. 16:00

Pottyondy Edina szerint Tóth Gabi eljutott a marketingszakma csúcsára, ahol nem osztottak lapot a gátlásoknak.

„Gabbenheimer sem nyugszik, aki ezen a héten sem tétlenkedett. Ezúttal nem a kereszténységbe, nem a magyarságba vagy az egyik háttértáncosába csimpaszkodott bele a heti egódózisért, hanem a Sümegen halálba kergetett fiúba” – mondta Pottyondy Edina a videójában.

A humorista szerint az iskolai bántalmazás elől az öngyilkosságba menekülő kamasz kitűnő alkalom volt Tóthnak, hogy „megint önmagát sajnáltassa, ugyanis valami megmagyarázhatatlan, rejtélyes okból ő is irigy, gyűlölködő ember céltáblája lett”.


„És Gabi minden tragédiában megtalálja a ránézve pozitív olvasatot, kiderült, hogy van egy újabb hős, aki nem viselt köpenyt. Nemcsak szerető édesanya, hűséges feleség, szenvedélyes szerető, popdíva, Isten hírnöke, Orbán hírnöke, televíziós sztár és keresztény mártír, hanem egy életmentő lélekdoktor is. Aki kevéske szabadidejében öngyilkosokat beszél le a végzetes lépésről Instacsetben”.

Pottyondy úgy véli, az énekesnő ezzel eljutott a marketingszakma csúcsára, ahol nem osztottak lapot a gátlásoknak. „Azt hiszem, hogy a gátlástalanság a közös pont Gabbenheimerben és a miniszterelnökben” – tette hozzá.

Tóth Gabi és új szerelme, Papp Máté Bence szenvedélyes közös fellépését itt nézheti meg:

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

#Bulvár#pottyondy edina#tóth gabi#orbán viktor#marketing

Címlapról ajánljuk