Bulvár

Kanye West 10 percen át zagyvált Jézusról, Hitlerről és Donald Trumpról

rtl.hurtl.hu

2023. december 15. 19:08

A zavart szónoklatot néhány tucat ember előtt adta elő. 

Novemberben jelent meg Kanye West új dala, amely majd soron következő lemezén is hallható lesz. A Vultures (Keselyűk) című számban a sok botrányon átesett rapper reagál azon vádakra is, melyek szerint antiszemita. 

Most folytatódik a szebb napokat is látott rapper, Kanye West közéleti ámokfutása: legutóbb Las Vegas-ban adott elő egy tízperces kirohanást, Jézus Krisztusról, Adolf Hitlerről és Donald Trumpról.

A show businessből magát mára teljesen kiíró, 46 éves West (aki jelenleg Ye néven hívatja magát) péntek kora reggel egy néhány tucat emberből álló hallgatóság előtt tartott beszédet. Ebben egykori üzlettársait, a Balenciaga kreatív igazgatóját, Demnát és másokat támadott. A kirohanásról a TMZ tett közzé egy videót.

„60 millióan vagyunk Amerikában, 60 millió zsidó a világon" – ordította a bipoláris zavarban szenvedő rapper (a számok egyébként biztosan nem stimmelnek). „De ki fogja megcsinálni a kórházakat? Ő egy cionista, Trump. Ezt próbáltam elmondani nektek. Jézus Krisztus, Hitler, Ye, harmadik párt, ezt szponzorálja” – folytatódott a zavart szónoklat.

West egy ponton az őt hallgató tömeg ellen is fordult, azt mondta, hogy „kussoljanak”, majd arról szónokolt, hogy a teremben lévő összes „gazdag faszfej” a gyerekeit „cionista iskolákba” íratta, és szidta a magániskolát, ahová a gyerekei járnak. Aztán azt kiabálta:

 Le se szarom!
 

Nyitókép: Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images

#Bulvár#kanye west#donald trump#Jézus Krisztus#hitler#las vegas

Címlapról ajánljuk