Bulvár

A nagymama eltiltotta az unokáját a karácsonytól, mert nem hisz a télapóban

rtl.hurtl.hu

2023. november 29. 8:53

Nincs hit, nincs csoki.

A Daily Star egy Reddit-bejegyzés alapján ír annak a nagymamának a nem mindennapi, nevelő célzatú tettéről, aki kvázi eltiltotta a karácsonytól az unokáját, mert a gyerek nem hisz a télapóban. Az eset nyilvánvalóan valamelyik angolszász országban történt, ahol karácsonykor nem jézuska hozza az ajándékot, hanem a télapó.

Akárhogy is, a mama úgy döntött, hogy sem az unokája, sem a lánya (az unokájának az anyja) nem vehet részt a karácsonyi vacsorán (amit nála rendeztek volna), mert a gyermek és az anyja nem hisz télapóban.

A nő meg is indokolta a tettét:

A lányom nem úgy nevelte, hogy higgyen a Mikulásban, ami teljesen rendben van, de azt nem szeretném, hogy a többi rokonnak is tönkre tegyék a karácsonyt

– magyarázkodott a nő a Redditen.

A nagymama azt állította, hogy megkérte lányát, hogy beszéljen unokájával, mielőtt megérkezett karácsony napján, nehogy a legkisebbeknek elvegyék a kedvét az egész ünneptől azzal, hogy elmondják nekik az igazságot.

A lányom azt mondta, hogy nem fog hazudni a fiának, a gyerekek pedig már elég idősek ahhoz, hogy megértsék a helyzetet

– mondta a nagymama, aki azt is kijelentette, ha nem hajlandó a lánya beszélni a hitetlen kicsivel, akkor maradjanak inkább otthon.

Nyitókép (illusztráció): Getty Images

#Bulvár#nagymama#család#télapó#karácsony

Címlapról ajánljuk