Bulvár

„Olyan voltam, mint egy katona” – ezért került börtönbe Joe, a Survivor műsorvezetője

rtl.hurtl.hu

2023. november 3. 5:57

13 évesen beszippantotta az alvilág. A szervezetben megtette, amit kell, de nem volt szava.

Az Éjjel-nappal Budapest büntetett előéletű bokszedzőjeként ismerte és kedvelte meg az ország Varga Miklóst, azaz Joe-t. Már akkor is vállalta, hogy megjárta a börtönt. Joe Hajdú Péternek a Frizbi legújabb adásában beszélt a történtekről, az interjút a Blikk már láthatta. 

Joe már a szakközépiskola alatt illegális küzdősportmeccseken vett részt, ahol fogadni lehetett rá, hogy győztesként vagy vesztesen kerül ki a ringből. Tizenhárom évesen beszippantotta az éjszaka.

Portáztam, így belekerültem egy olyan alvilági körbe, ahol elindultam a rossz úton. Olyan voltam, mint egy katona, nekem nem volt szavam, ha valamit el kellett intézni, akkor szóltak, és volt egy csapat, egy brigád, akikkel elintéztük, amit kellett

– mondta. Azt is elárulta, mi okozta a vesztét: két-három éven keresztül próbálta visszaszerezni kölcsönadott pénzét két családtól, hiába. Joe állítja, jogi úton és a rendőrségen keresztül is próbálta visszaszerezni a pénzét, ám végül ő húzta a rövidebbet, és négy évre rácsok mögé került.

Amikor megfogtak, és beültem a rendőrautóba, iszonyat nagy kő esett le a szívemről, hogy most már elkezdődött az, amit kiszabtak rám. Egyfajta megkönnyebbülést éreztem

– mondta, majd hozzátette: rögtön után azonban aggódni kezdett, hogy mi lesz családjával, gyerekével. Szabadulása után fia ösztönzésére ment el az Egy perc és nyersz című műsor castingjára, végül pedig az Éjjel-nappal Budapest hozta el neki az országos ismertséget. A Survivor műsorvezetőjeként is szerepelt a képernyőn.

A szakmai sikerek mellett pedig a magánélete is rendeződött: másfél éve boldog a szerelme, Hrovatin Csenge oldalán.

Joe és párja, Csenge felelevenítették a Nyerő Párosban töltött 13 napjuk eseményeit. „Belefáradtam a sok vitába” – kezdte Csenge, majd azt is elárulták, milyen érzés volt meghallani, amikor Curtis azt mondta Voksán Virágról és Joe szerelméről, hogy „olyan egyszerűek, mint a barlangrajz”:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#joe#Survivor#Nyerő Páros#Éjjel-Nappal Budapest

Címlapról ajánljuk