Bulvár

Krausz Gábor egyéjszakás kalandnak hihette Tóth Gabi afférját

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 8. 6:29

De többről volt szó.

Tóth Gabi és Krausz Gábor a nyilvános szakításuk előtt megpróbálták rendbe hozni a kapcsolatukat.  A Blikk úgy értesült, Tóth Gabi hetekkel korábban bevallotta az affért, ám akkor Krausz Gábor úgy döntött, szemet hunyna a félrelépés felett.

Mint arról beszámoltunk, véget ért Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága és szinte azonnal nyilvánosságra került, hogy az énekesnő összejött a vele együtt turnézó Fricska táncosával, Papp Máté Bencével.

„Gábornak nagyon fontos volt ez a család, hiszen neki igazából sosem volt lehetősége megélni, milyen ez. Még gyerek volt, amikor elvesztette az édesanyját, s úgy tudom, az apjával sem volt sokáig szoros a kapcsolata, a családja többsége külföldön él. Így amikor bekerült a Tóth famíliába, majd megszületett a kislánya, úgy érezte, végre a helyén van. Ezt az idillt és boldogságot pedig mindenáron szerette volna megtartani, még úgy is, ha élete legnehezebb döntését kell meghoznia, és meg kell bocsátania azt, hogy a felesége félrenézett” – mesélte a Blikknek Krausz egyik ismerőse.

Úgy tudom, Gábornak végül az tett be, hogy rájött, Tóth Gabi és a Fricska táncosának viszonya nem egy futó kaland volt, hanem annál komolyabb 

– mesélte az ismerős.

A Fókusz stábja ott volt Hevesen, ahol Tóth Gabi a Fricska táncegyüttessel közös koncertjén először mutatkozott a színpadon új párjával a válás híre óta:

 

Hozzászólna?

Nyitókép: RTL

#Bulvár#krausz gábor#tóth gabi#fricska

Címlapról ajánljuk