Bulvár

Tóth Gabi döbbenetes törlesztőrészletet fizethet szentendrei otthonára

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 24. 9:45

75 millió forint hitel van a családi otthonon.

Tóth Gabi és Krausz Gábor közös otthonán – amiből Krausz már kiköltözött – csaknem 75 millió forint hitel van, írja a Blikk.

„Képzeljétek, megvettük életünk első közös otthonát a Krauszommal. Már nem bérlemény, nem másnak fizetek, hanem a banknak, de legalább ez már a miénk lesz” – idézi a lap Tóth néhány hónappal korábbi blogbejegyzését.

Az interneten elérhető tulajdoni lapról kiderül, hogy az ingatlan egyedüli tulajdonosa Tóth Gabi, és a jelzáloghitel is őt terhelheti, írja a Blikk.

„Ha a leghosszabb futamidőre, azaz húsz évre lett felvéve a közel 75 millió forint piaci lakáshitel, akkor körülbelül 645-685 ezer forint közé esik a havi törlesztőrészlet” – mondta el a lapnak egy szakember.

Nagyjából havi nettó másfél millió forint kereset alatt nincs is nagyon lehetőség ilyen magas kölcsönhöz hozzájutni, ám egy házaspár esetén ezalatt a kettejük jövedelmét kell érteni – magyarázta a Blikknek Tóth Levente, a Bank360 vezető elemzője.

 A Fókusz stábja a hétvégén ott volt Hevesen, ahol Tóth Gabi a Fricska táncegyüttessel közös koncertjén először mutatkozott a színpadon új párjával ( a Fricska táncegyüttes alapítójával, Papp Máté Bencével) a válás híre óta.

 

Hozzászólna?

Nyitókép: RTL

#Bulvár#tóth gabi#krausz gábor#fricska#lakáshitel#szakítás

Címlapról ajánljuk