Bulvár

„Úgy utazott el a fricskás fiúkkal, hogy a férjét és a kislányukat itthon hagyta"– mesélte Tóth Gabi és Krausz Gábor házasságáról egy ismerősük

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 31. 9:20

„Csak idő kérdése volt, mikor pukkad ki ez a lufi."

„Csak idő kérdése volt, mikor pukkad ki ez a lufi. Gabinak, amióta újra összeállt a zenekara a szülés után, kevesebb ideje maradt a családjára, mint azt a férje szerette volna. Mindig az édesanyját hívta segítségül Hannaróza mellé, hogy ő tudjon dolgozni, eleget tudjon tenni a felkéréseknek. Nem igazán mérlegelte, hogy kevesebbet kéne vállalnia, hogy balanszban tudja tartani a családját és a karrierjét. Az erdélyi turnéra is úgy utazott el a fricskás fiúkkal, hogy a férjét és a kislányukat itthon hagyta” – mesélte Tóth Gabi és Krausz Gábor ismerőse a Story Magazinnak (a cikket a Blikk szemlézte).

Mint arról beszámoltunk, Tóth Gabi új párja, a Fricska táncegyüttes tagja, Papp Máté Bence már a válófélben lévő házaspár szentendrei otthonában alszik, ezért Krausz Gábor magához vette a kislányt.

A Fókusz stábja ott volt Hevesen, ahol Tóth Gabi a Fricska táncegyüttessel közös koncertjén először mutatkozott a színpadon új párjával a válás híre óta. 

 

Nyitókép: RTL

#Bulvár#krausz gábor#tóth gabi#házasság#fricska#Papp Máté Bence

Címlapról ajánljuk